Xiaomi - Meizu gibi markalar sorun çıkartır mı?

Jhunkyff

Hectopat
Daha fazla  
Ben www.teknostore.com üzerinden Xiaomi mi veya Meizu marka bir telefon almayı planlıyorum. Xiaomi mi 5 veya Meizu pro 6 gibi türkiyede satışı olmayam telefonlar bana ne gibi sorunlar yaşatabilir?
Eğer çok sorun yaratacak ise bana Türkiyede satışı bulunan 1500TL civarında bir telefon önerir misiniz şimdiden teşekkürler :)

Neredeyse dünya üzerindeki bütün telefonlar Çin'li Foxconn'un fabrikalarında üretiliyor. Dolayısıyla o aldığınız Xiaomi telefon i-Phone ile aynı üretim bandından çıkmış olabilir. Hal böyleyken i-Phone ile çok benzer bir defo oranı vardır. Ancak tabi paralel ithalatta ne derece garanti desteği verebilirler o ayrı konu...

İthalat garantili modeller oldukları için garanti kısmında eğer telefon da bir sorun oluşursa sıkıntı yaşama ihtimalin var. Bu bütçede Zenfone 3, P2, J7 2016, J7 Prime modellerine bakabilirsin.

Benim daha çok merak ettiğim 4.5G sorunu veya çekmeme sorunu gibi sorunlar bunlar ve benzeri sorunlar yaşar mıyım ?

Bazı Xiaomi modellerinde 800 Mhz LTE bandı kapalı. Bu da Vodafone kullanan bazı kişilerde soruna sebep oluyor, diğer hatlarda sorun yok.
Ben Meizu Pro 6'ya daha yakınım onda herhangi bir sorun olur mu ve vodafone kullanıyorum 1-2 ay içinde sözleşme bitecek o zaman farklı bir operatöre geçebilirim.

Öncelikle güvenilir yerlerden al HB falan. Mi 5 kullanıyorum 3 aydır. Gayet memnunum. 4.5 de iyi çekiyor. @BERWAR dediği gibi garantide sorun olabilir. Onuda Delta'ya sordum "Kullanıcı hatasında garanti ücret talep edebilir, yazılımsal sorunlarda vs. ücret alınmaz" dediler.

Öncelikle güvenilir yerlerden al HB falan. Mi 5 kullanıyorum 3 aydır. Gayet memnunum. 4.5 de iyi çekiyor. @BERWAR dediği gibi garantide sorun olabilir. Onuda Delta'ya sordum "Kullanıcı hatasında garanti ücret talep edebilir, yazılımsal sorunlarda vs. ücret alınmaz" dediler.
Teşekkürler bir sorum daha olacak hangi operatörü kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı