Xiaomi Mi 10t alınır mı?

Bütçe
10000-19000

ekmekcibeyy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ310100G
İntel UHD Grapics
4+8 12 GB DDR4 3200 Mhz
256 GB SSD
Windows 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Arkadaşım yeni telefon almayı düşünüyor. Ben de bu ürünü tavsiye ettim ancak kararsız kaldık. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 11t pro kullanıyorum o bile bana çok eski geliyor bence o telefona yönelmeyin.

Arkadaşım yeni telefon almayı düşünüyor. Ben de bu ürünü tavsiye ettim ancak kararsız kaldık. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese iyi Sosyaller.

Artik alinmaz eskidi. Takoz gibi cihaz ayriyeten. Yurtdisi 14T Pro bulunabilir butce 20000 ise. Yurtici sartsa Galazy A56 ve Honor 400 secenekler. Veya butce 25000 olursa S24FE alinabilir.

Yurt dışı Xiaomi 14T Pro, temizini bulabilirseniz yine yurt dışı S23 Ultra alınır bu bütçede. Yurt içi olarak Honor 400 önerebiliriz.

Sana tavsiyem bütçeyi biraz arttırabiliyorsan yurt dışı Xiaomi 14T Pro gibi model alıp kullan. 22 k gibi fiyat olması lazımdı zaten yurt dışı modellerini satarken server kayıtlı diye bir muhabbet var öyle yapıp IMEI muhabbetinden muaf kılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…