Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Ağustos 2021 #11 MrLiver dedi: Şu an millet alıyor Note 10'u? Genişletmek için tıkla... Hala 2 rsa kilidi var. Yani hala IMEI atılamıyor o modele.
MrLiver dedi: Şu an millet alıyor Note 10'u? Genişletmek için tıkla... Hala 2 rsa kilidi var. Yani hala IMEI atılamıyor o modele.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 5 Ağustos 2021 #12 ufukaslan16 dedi: Ya o konuyu bende duydum fakat yazılımcıların yapamayacağı iş yok, bundan önce ki modeller için de aynı sıkıntı olmuştu çözdüler. Tabii bu kesin çözecekler anlamına gelmiyor ama çok fazla arada kaldım yani. Genişletmek için tıkla... RSA kilidi var kırılması mümkün değil. Diğer modellerde RSA kilidi yoktu.
ufukaslan16 dedi: Ya o konuyu bende duydum fakat yazılımcıların yapamayacağı iş yok, bundan önce ki modeller için de aynı sıkıntı olmuştu çözdüler. Tabii bu kesin çözecekler anlamına gelmiyor ama çok fazla arada kaldım yani. Genişletmek için tıkla... RSA kilidi var kırılması mümkün değil. Diğer modellerde RSA kilidi yoktu.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 5 Ağustos 2021 #13 Marla Singer dedi: Rsa kilidi var kırılması mümkün değil. Diğer modellerde rsa kilidi yoktu. Genişletmek için tıkla... Ufacık minnacık bir düzeltme : Diğer modellerde sadece SIM 1 de rsa kilidi vardı ve yine kırılamıyordu bu yüzden sadece SIM 2'ye IMEI atılabiliyordu.
Marla Singer dedi: Rsa kilidi var kırılması mümkün değil. Diğer modellerde rsa kilidi yoktu. Genişletmek için tıkla... Ufacık minnacık bir düzeltme : Diğer modellerde sadece SIM 1 de rsa kilidi vardı ve yine kırılamıyordu bu yüzden sadece SIM 2'ye IMEI atılabiliyordu.
W win98 Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 970 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #14 F3'e IMEI konusuna çok bel bağlamayın zira RSA öyle halledilir diyebileceğimiz bir koruma sistemi değil anladığım kadarıyla.
F3'e IMEI konusuna çok bel bağlamayın zira RSA öyle halledilir diyebileceğimiz bir koruma sistemi değil anladığım kadarıyla.