Xiaomi Mi 11 alınır mı?

Kerem_3333

Centipat
Daha fazla  
Xiaomi Mi 11 almayı düşünüyorum. Kullanan veya bu işten anlayan varsa cevaplayabilir mi?

Kamerasını falan bilmem, fakat en fiyat performans telefon markası fiyatına göre en iyi işlemcileri kullanıyor eğer performans istiyorum sağlam olsun diyorsan Xiaomi bro

Kamerasını falan bilmem, fakat en fiyat performans telefon markası fiyatına göre en iyi işlemcileri kullanıyor eğer performans istiyorum sağlam olsun diyorsan Xiaomi bro
Kamera olarak arka kamera 8k 30fps verebiliyor ama ön kamera 1080p 60fps verebiliyor incelemelerini izlediğimdede çok güzel sonuçlar veriyor

2. el 9 bin TL'ye buldum yanında orijinal şarj aleti yok ama orijinal şarj aletini aldığımda bile fiyat çok olmuyor.

Fiyat fena değil alınabilir lakin 2.elden yine o fiyat bandında S20 FE Snapdragon bulunabilir, ben olsam S20FE SD alırdım.

xiaomi mi 11 de snapdragon 888 bulunuyor s20fe de 865 işlemci bakımından daha üstün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…