Xiaomi Mi 11 Lite alınır mı?

nomad1903

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık bir süredir Xiaomi Redmi Note 8 kullanıcısıyım. Telefonumu güncellemek istiyorum fakat ufak bir sorum olacaktı.
Almak istediğim telefon yine Xiaomi, mi 11 Lite modeli. Şu an 3800 TL civarında GittiGidiyor'da sıfırı bulunuyor. Sorum şu ki; sizce beklemeli miyim? Yanii bu telefonun fiyatında düşüş yaşanır mı?
Şimdiden ilginize teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık bir süredir Xiaomi Redmi Note 8 kullanıcısıyım. Telefonumu güncellemek istiyorum fakat ufak bir sorum olacaktı.
Almak istediğim telefon yine Xiaomi, mi 11 Lite modeli. Şu an 3800 TL civarında GittiGidiyor'da sıfırı bulunuyor. Sorum şu ki; sizce beklemeli miyim? Yanii bu telefonun fiyatında düşüş yaşanır mı?
Şimdiden ilginize teşekkürler :)

Hocam mi 11 Lite da düşüş yaşanmadığı sürece şu anda en iyi seçenek a52.

Hocam mi 11 Lite da düşüş yaşanmadığı sürece şu anda en iyi seçenek a52.
Sağol dostum, şimdi de aklıma bu telefon girdi iyi mi ? :) Bu modeli görmüştüm fakat özelliklerini falan araştırmamıştım. Mi 11'le olan karşılaştırma videosunu izleyince aklım buna kaydı. Evet, biraz şıpsevdiyimdir. 😅

Son olarak; gerçekten bu telefon hoşuma gitti ama fiyat konusunda sence bu da indirime girer mi? Malum ekonominin hali ortada olduğu için biraz indirim kovalıyorum.

Sağ ol dostum, şimdi de aklıma bu telefon girdi iyi mi? :) bu modeli görmüştüm fakat özelliklerini falan araştırmamıştım. Mi 11'le olan karşılaştırma videosunu izleyince aklım buna kaydı. Evet, biraz şıpsevdeyimdir. 😅

Son olarak; gerçekten bu telefon hoşuma gitti ama fiyat konusunda sence bu da indirime girer mi? Malum ekonominin hali ortada olduğu için biraz indirim kovalıyorum.

Hocam girse dahi 3800 gibi bir fiyata düşer yakın zamanda ama bizim ülkemizde fiyatı çok artabilir.

Sağ ol dostum, şimdi de aklıma bu telefon girdi iyi mi? :) bu modeli görmüştüm fakat özelliklerini falan araştırmamıştım. Mi 11'le olan karşılaştırma videosunu izleyince aklım buna kaydı. Evet, biraz şıpsevdeyimdir. 😅

Türkiye'de yaşıyoruz.
İndirim beklerken bir bakmışınız telefona 600 TL zam gelmiş 🤭
En iyisi bütçe yetiyor ise direk almak.

Hocam girse dahi 3800 gibi bir fiyata düşer yakın zamanda ama bizim ülkemizde fiyatı çok artabilir.
Türkiye'de yaşıyoruz.
İndirim beklerken bir bakmışınız telefona 600 TL zam gelmiş 🤭
En iyisi bütçe yetiyor ise direk almak.
Haklısınız, zam kovalamak lazım artık 😅
Galaxy A52 öneririm. Xiaomi'lerin yazılımı sıkıntılı maalesef ki.

Ha ben oyun oynuyorum diyorsanız poco x3 pro en mantıklısı.
Hocam telefonu oyun odaklı kullanmıyorum. Kamera olsun yazılımsal olsun A52 bariz önde ve hoşuma gitti. Tasarım açısından gözümde Xiaomi hala bir adım önde gözükse de maddiyatı ayarlayabilirsem tercihim A52'den yana olacak gibi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı