Xiaomi Mi 11 Lite alınır mı?

st4bil

Decapat
Daha fazla  
Telefonum bozuldu. 8500₺ bütçem var maksimum 9000₺. Mi 11 Lite alınır mı? İşlemci falan nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
5G NE sürümü alınır, bizzat kullandım şu anda da annem kullanıyor ama 7000'den fazla para verilmemeli. 5G NE olmayan sürümse alınmaz.

5G ne sürümü alınır, bizzat kullandım şu anda da annem kullanıyor ama 7000'den fazla para verilmemeli. 5G ne olmayan sürümse alınmaz.

Mi Note 10 Lite kullandım kronik mi bilmiyorum ama durduk yere portre modu gitti sonra telefon tamamen gitti, extra olarak telefon alırken Lite sürümü yerine Pro almanızı tavsiye ederim.

Mi Note 10 Lite kullandım kronik mi bilmiyorum ama durduk yere portre modu gitti sonra telefon tamamen gitti, extra olarak telefon alırken Lite sürümü yerine Pro almanızı tavsiye ederim.
11 Lite'ı hem kullandım hem custom ROM yükledim hem de derledim, derleyen geliştiricilerle de tanıştım. Bu cihazda öyle problemler bulunmamakta.

11 Lite'ı hem kullandım hem custom ROM yükledim hem de derledim, derleyen geliştiricilerle de tanıştım. Bu cihazda öyle problemler bulunmamakta.
Sorunun neyden kaynaklandığını maalesef araştırmadım cihaz değişikliği yaptım ama cihaz da durdurduk yere portre modu gitti ardından cihaz tamamen kapandı ve bir daha açılmadı kronik olmasa bile sıvı teması veya düşme tarzı bir durum olmadı orijinal şarj cihazı kullanıldı.

11 Lite'ı hem kullandım hem Custom ROM yükledim hem de derledim, derleyen geliştiricilerle de tanıştım. Bu cihazda öyle problemler bulunmamakta.

Memnun muydunuz ne kadar süre kullandınız?

11 Lite'ı hem kullandım hem Custom ROM yükledim hem de derledim, derleyen geliştiricilerle de tanıştım. Bu cihazda öyle problemler bulunmamakta.

Sorunun neden kaynaklandığını maalesef araştırmadım cihaz değişikliği yaptım ama cihaz da durdurduk yere portre modu gitti ardından cihaz tamamen kapandı ve bir daha açılmadı kronik olmasa bile sıvı teması veya düşme tarzı bir durum olmadı orijinal şarj cihazı kullanıldı.

Memnun muydunuz ne kadar süre kullandınız?

Hocam yaklaşık olarak 1 yıl kadar kullandım oyunlarla aram fazla iyi olmadığı için oyun konusunda net bilgi veremem, ama arka kısmın cam olması ve ön ekranın kavisli olması görünüş açısından bana göre çok iyi kamera olarak ne aşırı iyi bir kamerası var ne de aşırı kötü ortalama bir şey gündelik kullanım açısından hızlı şarj özelliği vs. açısından işinizi göreceğini düşünüyorum. Ama yine de bir YouTube üzerinden extra inceleme+yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim.

Gündelik kullanımda üzmese yeter hocam çok teşekkür ediyorum.

Telefonum bozuldu. 8500₺ bütçem var maksimum 9000₺. Mi 11 Lite alınır mı? İşlemci falan nasıl?

Şu anda bile her türlü işi yapabiliyor PUBG vs orta ayarlarda çok rahat oynatıyor bir sorunu kroniği diğerlerine nazaran yok denecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…