Hellomyquestion Decapat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 307 18 Ağustos 2021 #1 Sizce bu iki telefondan hangisi tercih edilmeli F/P olarak da düşünürsek? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 18 Ağustos 2021 #2 Hellomyquestion dedi: Sizce bu iki telefondan hangisi tercih edilmeli F/P olarak da düşünürsek? Genişletmek için tıkla... Açtığınız diğer konulara yazılan mesajlara bakmadan yeni konu açıyorsunuz? Madem hiç bakmayacaksınız bile neden öneri almak için konu açıyorsunuz? Google servislerinin olmaması dert değilse ben P40 Lite modelini alırdım. Fakat iki telefonda özellik olarak birbirine bayağı yakın.
Hellomyquestion dedi: Sizce bu iki telefondan hangisi tercih edilmeli F/P olarak da düşünürsek? Genişletmek için tıkla... Açtığınız diğer konulara yazılan mesajlara bakmadan yeni konu açıyorsunuz? Madem hiç bakmayacaksınız bile neden öneri almak için konu açıyorsunuz? Google servislerinin olmaması dert değilse ben P40 Lite modelini alırdım. Fakat iki telefonda özellik olarak birbirine bayağı yakın.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 Mi 11 lite ama 4g olan değil 5g olan.