lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar bu 2 telefon arasında çok kaldım. Benim için kamera bir tık önemli o yüzden hangisini seçmeliyim? Gönül isterdi A52 veya A72 alalım ama alacağım yerde yok maalesef. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu 2 telefon arasında çok kaldım. Benim için kamera bir tık önemli o yüzden hangisini seçmeliyim? Gönül isterdi A52 veya A72 alalım ama alacağım yerde yok maalesef. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #2 Ben yine A52 derim ancak dediğiniz gibiyse 108MP sensör için Redmi Note 10 Pro öneririm.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 qGhosT dedi: Ben yine A52 derim ancak dediğiniz gibiyse 108MP sensör için Redmi Note 10 Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam mesele 108MP değil yeter ki güzel çeksin. Ön kamera olsun arka kamera olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
qGhosT dedi: Ben yine A52 derim ancak dediğiniz gibiyse 108MP sensör için Redmi Note 10 Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam mesele 108MP değil yeter ki güzel çeksin. Ön kamera olsun arka kamera olsun.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #4 lVoLBieXl dedi: Hocam mesele 108MP değil yeter ki güzel çeksin. Ön kamera olsun arka kamera olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi de aynı telefon gibi zaten. Arada ciddi bir fark olmayacaktır.
lVoLBieXl dedi: Hocam mesele 108MP değil yeter ki güzel çeksin. Ön kamera olsun arka kamera olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi de aynı telefon gibi zaten. Arada ciddi bir fark olmayacaktır.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #5 qGhosT dedi: Hocam ikisi de aynı telefon gibi zaten. Arada ciddi bir fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... İşte hocam orda kararsızım. Net cevap verseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
qGhosT dedi: Hocam ikisi de aynı telefon gibi zaten. Arada ciddi bir fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... İşte hocam orda kararsızım. Net cevap verseniz çok sevinirim.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #6 lVoLBieXl dedi: İşte hocam orada kararsızım. Net cevap verseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... O zaman Note 10 Pro diyorum.
lVoLBieXl dedi: İşte hocam orada kararsızım. Net cevap verseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... O zaman Note 10 Pro diyorum.