Xiaomi Mi 11 t 2023'te alınır mı?

Asosyal biri

Decapat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum Xiaomi'nin 11 t modelini beğendim işlemcisi güçlü özellikleri falan güzel sizce 2023'te alınır mı?

Islemcisi hariç övülecek yani yok.
Oyun odaklı bakmiyorsaniz S22, oyun için bakıyorsanız X4 GT ya da Poco F5.

Baktım X4 GT'ye güzel gibi hem ekranı IPS, AMOLED yanığı falan da olmaz herhalde.
Adı üstünde AMOLED yanığı.
IPS ekran AMOLED'e göre daha cansız ve soluktur. Şahsen IPS ekranlı bir cihaz almamaya özen gösteririm.

Adı üstünde AMOLED yanığı.
IPS ekran AMOLED'e göre daha cansız ve soluktur. Şahsen IPS ekranlı bir cihaz almamaya özen gösteririm.

Aynen renklerin soluk olduğunu söylüyorlar.

Yani bir tık daha kötü. Kamera iyi arıyorsanız IPhone'ya da Samsung bakmanız daha mantıklı. POCO serisi oyun odaklı çünkü.

Ama 11 t en iyi seçenek gibi kamera batarya işlemci şarj hepsi iyi.

@Asosyal biri kamerası S20'den bile daha kötü. OIS bile yok. Video çekmek işkenceye döner o cihazda.

Telefon almayı düşünüyorum Xiaomi'nin 11 t modelini beğendim işlemcisi güçlü özellikleri falan güzel sizce 2023'te alınır mı?

Bence alınmaz. Oyun ağırlıklı bir kullanım varsa POCO X4 GT ya da POCO F5; kamera önemli ise S21 FE almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…