A Asosyal biri Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #21 yus4ff dedi: Alınmaz Samsung bakın. İkinci el IPhone'da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung'un oyun performansı çok iyi değil.
yus4ff dedi: Alınmaz Samsung bakın. İkinci el IPhone'da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung'un oyun performansı çok iyi değil.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 27 Temmuz 2023 #22 Asosyal biri dedi: Telefon almayı düşünüyorum Xiaomi'nin 11 t modelini beğendim işlemcisi güçlü özellikleri falan güzel sizce 2023'te alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Asosyal biri dedi: Samsung'un oyun performansı çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... Normalde Apple kullanan ve öneren birisiyim ama Samsung'un orta ve üst segment telefonlarının oyun performansları gayet iyi, eski Samsung kalmadı.
Asosyal biri dedi: Telefon almayı düşünüyorum Xiaomi'nin 11 t modelini beğendim işlemcisi güçlü özellikleri falan güzel sizce 2023'te alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Asosyal biri dedi: Samsung'un oyun performansı çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... Normalde Apple kullanan ve öneren birisiyim ama Samsung'un orta ve üst segment telefonlarının oyun performansları gayet iyi, eski Samsung kalmadı.