Xiaomi Mi 11t Pro vs Xiaomi Mi 12t

Kayihan

Hectopat
Arkadaşlar yurt dışı telefon alacağım kardeşime 11t Pro 8/256 399 euro veya 12t 8/256 420 euro çok bir fiyat farkı yok ama hangisini alacağıma emin olamadım genellikle PUBG Mobile Legends Call of Duty gibi oyunlar oynayıp kaliteli fotoğraflar çekip albüm yapmak peşinde bu iki telefondan hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yurt dışı telefon alacağım kardeşime 11t Pro 8/256 399 euro veya 12t 8/256 420 euro çok bir fiyat farkı yok ama hangisini alacağıma emin olamadım genellikle PUBG Mobile Legends Call of Duty gibi oyunlar oynayıp kaliteli fotoğraflar çekip albüm yapmak peşinde bu iki telefondan hangisini önerirsiniz?
İkisini de önermem şahsen fakat madem yurtdışı alacaksınız hem oyun hem de kaliteli fotoğraf çeken bir cihaz yüksek bütçede.

Bütçe ne kadar?

İkiside alınmaz. Poco f5 veya 12T Pro alabiliyorsanız alın. S23e bütçe yeterse S23 çok iyi olur.
POCO F5>12T

İki cihazın yurt dışı olması ve kamerada beklentilerin altında kalmasından dolayı alınmamalı diye düşünüyorum. S20 FE ya da A54 almanı tavsiye ederim.

İki cihazın yurt dışı olması ve kamerada beklentilerin altında kalmasından dolayı alınmamalı diye düşünüyorum. S20 FE ya da A54 almanı tavsiye ederim.

Şu an Note 10+ kullanıyor ama yurt dışı olduğu için kapanacak 2 hafta içinde birçok telefoncuya sormama rağmen IMEI attırma işlemini yapan bulamadım bu yüzden Xiaomi almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı