Xiaomi Mi 14T Pro şarj hızlı bitiyor

optimusprime.13

Femtopat
Daha fazla  
Elimde yurt dışı Xiaomi 14T Pro var. 1.5-2 ay önce almıştım. Normal günlük kullanımda şarjı çok fazla gitmiyor ancak oyun oynadığım zamanlar 1.30-2 saate şarjı %15'lere iniyor. Telefonu ilk aldığımda HyperOS 2 güncellemesi telefonda yoktu kendim sonradan ayarlar bölümünden yükledim bu arada.

Aynı telefona sahip başka bir arkadaşa sorduğumda benim telefonun şarjı 5-6 saat gidiyor dedi. 120 FPS PUBG oynuyorum onun dışında başka da pek bir oyun oynamıyorum. Şarjın bu kadar hızlı gitmesinin bir sebebi var mıdır acaba? Yazdırma hizmetleri vs o ayarları kapattım.

Telefonu sıfırlasam bu şarjın hızlı bitmesi sorunu düzelir mi? Ya da yapabileceğim başka bir şey var mı?

Büyük güncellemeler sonrası sıfırlamak bu tarz sorunları büyük oranda çözer. Recovery menüsünde format data seçeneği varsa oradan sıfırlamak daha sağlıklı garanti olur.

Ekranı 144 de kullanırsan biter 14T vardı bende de düz şarjı hızlı bitiyordu 60a çekince bir de ufak tasarruf yapınca karanlık mod vs vs. düzelmişti.

Çok ısınıyorsa olabilir. Bende aynı telefonu kullanıyorum şarjı hızlı doluyor ve uzun süre gidiyor.

Soğutucu kullanıyorum oyun oynarken.

Ekraordu 60a çekince bir de ufak

Büyük güncellemeler sonrası sıfırlamak bu tarz sorunları büyük oranda çözer. Recovery menüsünde format data seçeneği varsa oradan sıfırlamak daha sağlıklı garanti olur.

Deneyeceğim teşekkür ederim. Ancak yine de çözülmezse ne yapmam gerekiyor?

Ekranı 144 de kullanırsan biter 14T vardı bende de düz şarjı hızlı bitiyordu 60a çekince bir de ufak tasarruf yapınca karanlık mod vs vs. düzelmişti.
Adaptif ekran kullanıyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı