Xiaomi Mi 4A router vs ASUS RT-N19

NEbakıyın

Femtopat
Daha fazla  
Bütçe 300TL.

İkisi arasında kaldım. Size durumu şöyle anlatıyı.

Modem salonda PC'yi odama kurdum. Az ping almak için Ethernet ile bağlamak istiyorum. Salon ile odam arasında 1 oda var yani 2 duvar+ 5metre. Kablosuz olarak modemim ile routerı bağlayacağım sonra ise routerı PC'ye Ethernet ile bağlayacağım. Sinyal alanı önemli değil. İstediğim az ping ve interneti normal hızında vermesi. Şu anda 16Mbps download 4Mbps upload internet kullanıyorum. Hangisini öneririsiniz başka öneriniz var mı?
Bütçe 300TL.

Modem salonda PC'yi odama kurdum. Az ping almak için Ethernet ile bağlamak istiyorum. Salon ile odam arasında 1 oda var yani 2 duvar+ 5metre. Kablosuz olarak modemim ile routerı bağlayacağım sonra ise routerı PC'ye Ethernet ile bağlayacağım. Sinyal alanı önemli değil. İstediğim az ping ve interneti normal hızında vermesi. Şu anda 16Mbps download 4Mbps upload internet kullanıyorum. Hangisini öneririsiniz başka öneriniz var mı?

Bekliyorum?

Son düzenleme:
Yanlış biliyor olabilirim ama sanki Xiaomi 4A modelinde Wi-Fi'ye bağlanıp onu dağıtma özelliği yoktu. Tam olarak bir bakın isterseniz bende yanlış biliyor olabilirim. Size tavsiyem ise Tenda AC5V3 almanız. Uzun süredir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Çok düşük Wi-Fi sinyali olsa dahi o ağı gayet iyi hızlarda iletebiliyor.

Bütçe 300TL.

Bekliyorum?

Direk olarak modemden bilgisayara Ethernet kablosu bağlayın, eğer ortam kablo çekmeye ve halı altı gibi kablo gizlemeye müsaitse ve başka bir cihaz ya da bilgisayar kablosuz bağlanmayacaksa ve sinyal alanı önemli değilse neden Access Point kullanma ihtiyacı duyuyorsunuz onu anlamadım. Benim de sizin gibi durum, ben direk modemden bilgisayara koridor boyunca ethernet kablosu çektim, kabloyu halıların altında gizledim ve 95 Mbit hız alıyorum, ping 2-3 ms.

Direk olarak modemden bilgisayara Ethernet kablosu bağlayın, eğer ortam kablo çekmeye ve halı altı gibi kablo gizlemeye müsaitse ve başka bir cihaz ya da bilgisayar kablosuz bağlanmayacaksa ve sinyal alanı önemli değilse neden Access Point kullanma ihtiyacı duyuyorsunuz onu anlamadım. Benim de sizin gibi durum, ben direk modemden bilgisayara koridor boyunca Ethernet kablosu çektim, kabloyu halıların altında gizledim ve 95 Mbit hız alıyorum, ping 2-3 ms.

Öyle bir imkanım yok halı altı veya tavandan vs. çekemem. İzin vermiyorar. Başka bir öneriniz var mı?

Öyle bir imkanım yok halı altı veya tavandan vs. çekemem. İzin vermiyorar. Başka bir öneriniz var mı?
Amacınız bilgisayarınıza Ethernet ile bağlanmaksa Powerline adaptör alıp modeminizideki prizden bilgisayara takılı olan prize birde takıp kabloyla bağlantı alabilirsiniz en iyi yontem budur. Zyxel PLA4211 500 Mbps Powerline Ethernet interneten daha farklı bir çeşidinede bakabilirsiniz bütçenize uygun bunu buldum.

Amacınız bilgisayarınıza Ethernet ile bağlanmaksa PowerLine adaptör alıp modeminizideki prizden bilgisayara takılı olan prize bir de takıp kabloyla bağlantı alabilirsiniz en iyi yontem budur. Zyxel PLA4211 500 Mbps Powerline Ethernet interneten daha farklı bir çeşidinede bakabilirsiniz bütçenize uygun bunu buldum.

Hocam çok önermiyorlar sıkıntı çıkabiliyor kesilebiliyor komşum kullanıyor.

Bütçe 300TL.

Bekliyorum?

Bu cihazı almanı öneririm o bütçedeki çekim gücü olarak en iyi cihaz diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı