metehan7700 Kilopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar daha önce de başıma gelmişti, telefon hiç açılmıyordu, sadece kırmızı bir ışık yanıyordu. Dün tekrardan aynı olay oldu ancak bu sefer kırmızı ışık da yanmıyor ve telefon şarj olmuyor, ölü gibi duruyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2019
Arkadaşlar daha önce de başıma gelmişti, telefon hiç açılmıyordu, sadece kırmızı bir ışık yanıyordu. Dün tekrardan aynı olay oldu ancak bu sefer kırmızı ışık da yanmıyor ve telefon şarj olmuyor, ölü gibi duruyor. Ne yapmam lazım?
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 9 Şubat 2019 #2 Recovery mod a ulaşabiliyor musun? Eğer ulaşabilirsen ordan telefonu sıfırlamayı dene.
metehan7700 Kilopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #3 TENSES dedi: Recovery mod a ulaşabiliyor musun? Eğer ulaşabilirsen ordan telefonu sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Ulaşamıyorum maalesef. Yardım edebilicek biri var mı ? Son düzenleme: 22 Şubat 2019
TENSES dedi: Recovery mod a ulaşabiliyor musun? Eğer ulaşabilirsen ordan telefonu sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Ulaşamıyorum maalesef. Yardım edebilicek biri var mı ?