P Percival Kilopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 896 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Ocak 2017 #11 Bende Mi 5s almak istiyorum ama vazgeçtim telefonun iç çerçevesi çok fazla incelemeden alırsan pişman olursun. Ve sar değeri veren arkadaşa söylüyorum; EU değerleri ile US değerleri aynı değil. Bu telefonun sar değeri yüksek bunu kabullenmek lazım.
Bende Mi 5s almak istiyorum ama vazgeçtim telefonun iç çerçevesi çok fazla incelemeden alırsan pişman olursun. Ve sar değeri veren arkadaşa söylüyorum; EU değerleri ile US değerleri aynı değil. Bu telefonun sar değeri yüksek bunu kabullenmek lazım.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 7 Ocak 2017 #12 Serdar Königsrasse Türkiye'ye EU satılıyor. Ayrıca SAR değeri çoğu amiral gemisinden az @BERWAR . IPatron dedi: @fullmetal Kurulda olmak isterim. Birde bend testte çok kötü bir performansı var. O da kafamı karıştıran bir unsur. Genişletmek için tıkla... Kılıf alın yamulmasın O adam çok güçlü. Sony Xperia Z'yi bükeyim dedim yerinden oynamıyor. Adam bir bend test yapıyor çatır çutur Son düzenleme: 7 Ocak 2017
Serdar Königsrasse Türkiye'ye EU satılıyor. Ayrıca SAR değeri çoğu amiral gemisinden az @BERWAR . IPatron dedi: @fullmetal Kurulda olmak isterim. Birde bend testte çok kötü bir performansı var. O da kafamı karıştıran bir unsur. Genişletmek için tıkla... Kılıf alın yamulmasın O adam çok güçlü. Sony Xperia Z'yi bükeyim dedim yerinden oynamıyor. Adam bir bend test yapıyor çatır çutur
8 80622 Megapat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 200 Makaleler 1 7 Ocak 2017 #13 O sar değeri 2 sim kullanınca oluyor. 2 ve üzeri sar değeri sağlıksızdır bu arada. Aynı telefon bir yakınımda var tavsiye ederim.
O sar değeri 2 sim kullanınca oluyor. 2 ve üzeri sar değeri sağlıksızdır bu arada. Aynı telefon bir yakınımda var tavsiye ederim.
IPatron Hectopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #14 Benim kafama takılan tek şey servis sorunu.
8 80622 Megapat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 200 Makaleler 1 7 Ocak 2017 #15 IPatron dedi: Benim kafama takılan tek şey servis sorunu. Genişletmek için tıkla... Ha antalyada var ha yok ne kadar farkeder ? Sırf servis yüzünden bu telefonu almamak mantıksız.
IPatron dedi: Benim kafama takılan tek şey servis sorunu. Genişletmek için tıkla... Ha antalyada var ha yok ne kadar farkeder ? Sırf servis yüzünden bu telefonu almamak mantıksız.
IPatron Hectopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #16 @80622 Haklısın. Ama telefon bozulur ise nasıl yaptıracağım? Birde IMEI sorunu olmaz değil mi? (Migrostan alacağım.)
@80622 Haklısın. Ama telefon bozulur ise nasıl yaptıracağım? Birde IMEI sorunu olmaz değil mi? (Migrostan alacağım.)
Erdem_Özdemir Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 458 Çözümler 2 Yer Samsun/Bafra Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #17 IPatron dedi: @80622 Haklısın. Ama telefon bozulur ise nasıl yaptıracağım? Birde IMEI sorunu olmaz değil mi? (Migrostan alacağım.) Genişletmek için tıkla... IMEI sorunu olmaz. Telefon bozulunca yurtdışına yollayacaksınız.
IPatron dedi: @80622 Haklısın. Ama telefon bozulur ise nasıl yaptıracağım? Birde IMEI sorunu olmaz değil mi? (Migrostan alacağım.) Genişletmek için tıkla... IMEI sorunu olmaz. Telefon bozulunca yurtdışına yollayacaksınız.
IPatron Hectopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #18 Zaten sorunum bu yurtdışına gönderemem. Normal bir telefon tamircisine götürsem işim hallolmaz mı?
8 80622 Megapat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 200 Makaleler 1 7 Ocak 2017 #19 Erdem_Özdemir dedi: IMEI sorunu olmaz. Telefon bozulunca yurtdışına yollayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmeyin. Migrostan alırsa ithalatçı garantili olur. Yurtiçinde bir yer yani.
Erdem_Özdemir dedi: IMEI sorunu olmaz. Telefon bozulunca yurtdışına yollayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmeyin. Migrostan alırsa ithalatçı garantili olur. Yurtiçinde bir yer yani.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #20 IPatron dedi: Zaten sorunum bu yurtdışına gönderemem. Normal bir telefon tamircisine götürsem işim hallolmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aldığınız mağaza size garanti veriyorsa oraya gidip götürebilirsiniz.
IPatron dedi: Zaten sorunum bu yurtdışına gönderemem. Normal bir telefon tamircisine götürsem işim hallolmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aldığınız mağaza size garanti veriyorsa oraya gidip götürebilirsiniz.