Xiaomi Mi 5 Şifre Unutmak

Erinç

Hectopat
Daha fazla  
Xiaomi mi 5 aadlı cihazıma koyduğum şifreyi unuttum, format atmayı denedim ancak; pcsuite.mi.com adlı bir sitenin linki çıkıyor bu siteye gittiğimizde bir uygulama var ve ben bu uygulamayı kurmama rağmen telefonu görmüyor ve format atma ekranına geçemiyorum.

Cihaz elimde olsa bir şeyler deneyebilirdim de şu anda ne desem boş. "Fastboot Oem unlock" yaparak custom recovery yüklemeyi başarırsanız sorun çözülür.

Cihaz elimde olsa bir şeyler deneyebilirdim de şu anda ne desem boş. "Fastboot Oem unlock" yaparak custom recovery yüklemeyi başarırsanız sorun çözülür.
Onu nasıl yapacağım, telefondan çok anlamam risk var mıdır?

Risk yoktur. Google'de "How to flash custom recovery on Mi 5" yazıp aratırsanız ilgili tarifleri takip ederek yapabilirsiniz. Daha sonra telefonu formatlar ve ya Cyanogen ya da MIUI global ROM'unu kurabilirsiniz.

Risk yoktur. Google'de "How to flash custom recovery on Mi 5" yazıp aratırsanız ilgili tarifleri takip ederek yapabilirsiniz. Daha sonra telefonu formatlar ve ya Cyanogen ya da MIUI global ROM'unu kurabilirsiniz.
Beceremedim, daha fazla seçenek bulamazsam garantiye yollayacağım.

@Erinç Nasıl düzelttin acaba ? Anlatır mısın bende de aynı durum var.

Hepsiburada'dan almıştım, Delta garantisi vardı. İlgilendiler, kargoya verdikten 3 gün sonra Delta'ya gitti. yaklaşık 5 günde yapıldı. Ben onarım aşaması bitmemiş sanarken kapıma geldi ve biraz şaşırdım. Yaklaşık 10-15 gün sürer. Ben şanslıydım sanırım. Çabuk oldu. Soru sorduğumdada firmaya ulaştıktan 15 gün sonra kargolayacaklarını söylediler. Daha erken kargoladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…