K kotencurlu Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 83 Çözümler 1 15 Temmuz 2017 #1 Merhaba, yaklaşık 5 aydan beri bu telefonu kullanıyorum. Fakat telefonun Wifi'den internete girdiğim zaman normal indirme hızı 1.4 MB olurken telefonda 100 kb geçmiyor. Bunun çözümü nedir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2017
Merhaba, yaklaşık 5 aydan beri bu telefonu kullanıyorum. Fakat telefonun Wifi'den internete girdiğim zaman normal indirme hızı 1.4 MB olurken telefonda 100 kb geçmiyor. Bunun çözümü nedir? Teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Temmuz 2017 #2 Bütün kablosuz ağlarda mı yoksa sadece sizin evinizdeki internette mi? Bütün kablosuz ağlarda ise cihaza yazılım güncellemesi yapın.
Bütün kablosuz ağlarda mı yoksa sadece sizin evinizdeki internette mi? Bütün kablosuz ağlarda ise cihaza yazılım güncellemesi yapın.
K kotencurlu Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 83 Çözümler 1 15 Temmuz 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Bütün kablosuz ağlarda mı yoksa sadece sizin evinizdeki internette mi? Bütün kablosuz ağlarda ise cihaza yazılım güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Bütün kablosuz ağlarda. Fakat kendi telefon hattımdaki internette bir şey yok. Her hafta düzenli olarak güncelleme geliyor zaten.
Recep Baltaş dedi: Bütün kablosuz ağlarda mı yoksa sadece sizin evinizdeki internette mi? Bütün kablosuz ağlarda ise cihaza yazılım güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Bütün kablosuz ağlarda. Fakat kendi telefon hattımdaki internette bir şey yok. Her hafta düzenli olarak güncelleme geliyor zaten.
metin pelvan Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 2 24 Ağustos 2019 #4 sorunun tamamen aynısını bende yaşıyorum dostum çözümünü bulabildin mi
K kotencurlu Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 83 Çözümler 1 26 Ağustos 2019 #5 metin pelvan dedi: sorunun tamamen aynısını bende yaşıyorum dostum çözümünü bulabildin mi Genişletmek için tıkla... Sorun konuyu açtıktan sonra gelen güncelleme ile düzelmişti. Bi problem yoktu yani.
metin pelvan dedi: sorunun tamamen aynısını bende yaşıyorum dostum çözümünü bulabildin mi Genişletmek için tıkla... Sorun konuyu açtıktan sonra gelen güncelleme ile düzelmişti. Bi problem yoktu yani.