BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #1 Mi 6 almayı düşünüyorum fakat şu Ghost Screen olayı gözümü korkutuyor. Mi 5S hazır indirime girmişken alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2018
Mi 6 almayı düşünüyorum fakat şu Ghost Screen olayı gözümü korkutuyor. Mi 5S hazır indirime girmişken alınır mı?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 3 Nisan 2018 #2 Mi6 da Ghost Screen olayı yok diye biliyorum tam tersi Mi 5S de olması lazım.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #3 LG üretimi panellerde vardı eskiden yeni panellerinde var mı açıkçası bilmiyorum ama Mi6'da öyle bir sorun yok.
LG üretimi panellerde vardı eskiden yeni panellerinde var mı açıkçası bilmiyorum ama Mi6'da öyle bir sorun yok.
lunarov Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 294 3 Nisan 2018 #4 Ben kullanıyorum. Gayet performanslı ama PUBG Mobile gibi ağır oyunlarda ısınıyor. Ama tavsiyem büyük ekran senin için sorun olmazsa Mi5s Plus al. Hem ekranı daha büyük hem de 1 GB RAM daha fazla.
Ben kullanıyorum. Gayet performanslı ama PUBG Mobile gibi ağır oyunlarda ısınıyor. Ama tavsiyem büyük ekran senin için sorun olmazsa Mi5s Plus al. Hem ekranı daha büyük hem de 1 GB RAM daha fazla.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #5 Konu başlığı yanlış olmuş, Mi 5S hâlâ alınır mı olucaktı.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #6 Mi 6 modellerinde bu sorun var, Mi 5S donanım ve performans olarak hala çok iyi telefon. Nette araştır sorunları falan yoksa al.
Mi 6 modellerinde bu sorun var, Mi 5S donanım ve performans olarak hala çok iyi telefon. Nette araştır sorunları falan yoksa al.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #7 BERWAR dedi: Mi 6 modellerinde bu sorun var, Mi 5S donanım ve performans olarak hala çok iyi telefon. Nette araştır sorunları falan yoksa al. Genişletmek için tıkla... Sorundan kastınız Ghost Screen mı?
BERWAR dedi: Mi 6 modellerinde bu sorun var, Mi 5S donanım ve performans olarak hala çok iyi telefon. Nette araştır sorunları falan yoksa al. Genişletmek için tıkla... Sorundan kastınız Ghost Screen mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #8 GS ve başka genel olarak sorunları var mı diye araştırma yapman senin için iyi olur.
lunarov Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 294 3 Nisan 2018 #9 BlueMan23 dedi: Konu başlığı yanlış olmuş, Mi 5S hâlâ alınır mı olucaktı. Genişletmek için tıkla... Neden alınmasınki donanım olarak hâlâ yeterli.
BlueMan23 dedi: Konu başlığı yanlış olmuş, Mi 5S hâlâ alınır mı olucaktı. Genişletmek için tıkla... Neden alınmasınki donanım olarak hâlâ yeterli.