Xiaomi Mİ 5s Performans sorunu

Umut Özgan

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Elimde Xiaomi Mi 5s var. İnternet üzerinden gördüğüm kadarıyla ANTUTU BENCHMARK v7 testlerinden 150.000 - 160.000 skor alıyor fakat benim elimdeki cihaz 81.000 skor alıyor. Doğal olarak oyunlarda ve genel kullanımda kasmalar söz konusu. Cihaz Adreno 530 ve SD 821 kullanıyor. Yani bu skor bu ikiliye az gibi geldi bana. Sizce ne yapmam gerekiyor? Cihazda bir sorun olabilir mi? Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.

Garip bir cihaz doğrusu. Pubg mobile dahi kastığını duymuştum. 821 ile çok akıcı olması gerek.

Miui 10 sürümüne güncelleyin güncelleme ile birlikte 3. Ve 4. Çekirdek 2 yıllık uykusundan uyanıyor.

MIUI 10 güncellemesini yaptım fakat bir şey değişmedi dediğiniz gibi PUBG Mobile' da deli gibi kasıyor. En düşük ayarlarda bile. Ne yapmam gerektiğini anlamadım.

Miui 10 sürümüne güncelleyin güncelleme ile birlikte 3. Ve 4. Çekirdek 2 yıllık uykusundan uyanıyor.
Ben miu 10 a guncelledim ama 3. Ve 4. Çekirdek uykuda gözükmeye başladı miu 10 ile manuel çekirdek açılıyor diye okumuştum bir fikriniz varmı hocam

Ben miu 10 a guncelledim ama 3. Ve 4. Çekirdek uykuda gözükmeye başladı miu 10 ile manuel çekirdek açılıyor diye okumuştum bir fikriniz varmı hocam

Ben sistem üzerinden yaptım güncellemeyi ilk gün benim 3 ve 4. Çekirdekler çalışıyordu şimdi çalışmıyor garip.

PUBG Mobile oynanmıyor hala ne yaptıysam olmadı. Bu telefondan önce 6s kullanıyordum. Android deneyimi yaşamak istedim sonuç hüsran. En kısa zamanda tekrar 6s'e geçeceğim

CPU-Z programı ile çekirdeklere bakıyorum. CPU 2 ve 3 "stopped" durumunda oyunlarda da aktif olmuyor. Sorun bununla mı ilgili bilmiyorum. Hiç bir şekilde aktif hale gelmiyor.

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm galiba. Manuel olarak telefonu Android 8.0.0 Oreo sürümüne yükselttim. Şuan 4 çekirdek aktif olarak çalışıyor. Oyun performansı genel olarak arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…