S Sarı Kanarya Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 510 29 Nisan 2018 #21 Xiaomi çok kaliteli bir marka. Adamlar kendilerini müşteri memnuniyetine adamış. Mi 6 modeli güzel bir cihaz alınabilir. Dolar kurunun ne olacağı hiç belli olmuyor. Tavsiyem kısa süre içinde almaya çalış.
Xiaomi çok kaliteli bir marka. Adamlar kendilerini müşteri memnuniyetine adamış. Mi 6 modeli güzel bir cihaz alınabilir. Dolar kurunun ne olacağı hiç belli olmuyor. Tavsiyem kısa süre içinde almaya çalış.
kraljmehmet Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2018 #22 Yorumlarınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar, Xiaomi Mi 6 ve Galaxy Note FE arasında kaldım. Sizce hangisi?
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar, Xiaomi Mi 6 ve Galaxy Note FE arasında kaldım. Sizce hangisi?
Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Mayıs 2018 #23 kraljmehmet dedi: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar, Xiaomi Mi 6 ve Galaxy Note FE arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Mi 6
kraljmehmet dedi: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar, Xiaomi Mi 6 ve Galaxy Note FE arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Mi 6