Xiaomi Mi 6 Mı Yoksa Zenfone 5 Mi?

GökayMeric

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu kötü telefon piyasasına rağmen, bir telefona ihtiyaç duyduğum için telefon alacağım. Bütçem 2500 TL. Şu anda aklımda 2 adet telefon var. Biri Zenfone 5 ZE620KL, diğeri ise Xiaomi Mi 6. Aralarında büyük bir işlemci ve RAM farkı var. Fakat ben biraz büyük ekran, şarj yeterliliği ve kameraya dikkat ederim. Sizce hangisini almalıyım? Nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim.

Güncel bir telefon istiyorsan Zenfone 5. Ama Xiaomi Mi 6 daha performanslıdır.

Güncel bir telefon istiyorsan Zenfone 5. Ama Xiaomi Mi 6 daha performanslıdır.

Kesinlikle katılıyorum. Soruya dönersek Mi6 yı bilmem, çoğu yorumlar olumlu şekilde. Ben facede bir Asus grubuna üyeyim grupta ekran süresi performans vs vs paylaşıyorlar Zen5 6-8 saat arası gidiyor 100% den 0% a, cihazın kamerası 3000tl lik tellerden daha iyi (abartmıyorum facenin fotoyu sıkıştırmasına rağmen fotolar efsane kamera anlamında Zen5> Mi6) alan herkes memnun, işlemcisi Snapdragon 6xx galiba ama ai boost diye bir özelliği var cihazı baya iyi şekilde boostluyor. Ama tabi Mi6 daha çok perf. verecektir. Güncellik konusunda kesinlikle Zen 5 derim. Asus yaklaşık 2 yıl güncelleme garantisi veriyor cihazlarına. Muhtemelen Android 10 a güncellenecektir. Ben çok oyun oynayıp video izleyen biri olarak Mi6 yı tercih ederdim, eğer böyle bir ihtiyacınız yoksa (ki Zen5 gayet iyi yetecektir) kesinlikle Zen5 alın derim. Birde ekran boyutu var Zen5 sanırsam 6 inç biraz büyük gelebilir ayrıca çerçevesiz ekranda birleşince tek elde sıkıntı yaşatabilir

Özetle:

Mi 6​

Zen 5​

Yüksek grafikli uygulamalarda daha iyidir

Kamerası mükemmeldir

Arkaplanda daha fazla uygulama tutabilir (6 GB Ram)

Çerçevesizdir

Yeni modeldir (güncelleme alacaktır)

İşlemci performansı diğer tellere göre daha iyidir

Kamera ve ekran büyüklüğü bakımından Mi Note 3 modeli, Mİ 6 modelinden daha iyidir. Kendim kullanıyorum harika bir telefon zaten görünüş bakımından Mİ 6 ile aynı. Size tavsiyem Mi Note 3 modeline bir bakın.

Xiaomi kullanıyorum, resmen bağımlılık yapıyor ayrılamıyorsun başka markaya MIUI arayüzü çok kullanışlı. MIUI 10 çıkacak yakında onu incele istersen. Donanımsal özellikleri performans için ideal bence...

Ben olsam tercihimi ZenFone'dan yana kullanırdım. Hem tasarım bakımından, hem kamera tarafında ZenFone 5 önde. Batarya performansında da ZenFone 5 eminim çok tüketen bir işlemci değildir. Oyun performansı bakımından Mi 6 daha güçlüdür. Siz 2500'e hem performans,hem kamera,hem batarya ömrü istiyorsanız bence ek olarak HTC U11'e de bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…