Xiaomi Mi 6 Tarayıcıda Görüntü Var Ses Yok

Sanalldeli

Hectopat
Daha fazla  
Xiaomi mi 6 alalı yaklaşık 1 hafta oluyor fakat bir sorunum var ve çözemedim. Mesela kanal D'nin sitesine girip canlı TV izlemek istiyorum Chrome yada kendi tarayicim fark etmiyor izlemeye çalışıyorum. Görüntü var fakat ses gelmiyor. YouTube açıyorum uygulamasından yine görüntü var ses yok. Instagram Snapchat görüntü var ses yok arada video geçişlerinde ince bir tiz sesi geliyor ciykk ediyor ama ses gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklıkta sorun çözülüyorsa hoporlerde sorun olabilir. İkisindede aynı sorun varsa yazılımsal bir hata olabilir format atın.Veya Xiaomi Türkiye Facebook gruplarına bir post açın orada bilen vardır.
Sorun devam ederse aldıktan sonraki 14 gün içerisinde iade veya değiştirme hakkın var bunu unutma.

Xiaomi MI 6 cihazımda birkaç gündür bir sorun ortaya çıktı. Müzik dinlerken veya video izlerken arkadan kısık sesle parazit gibi bir cızırtı geliyor. Sesi yükseltince cızırtı yükselmiyor, sabit kalıyor. Kısık sesle müzik dinlerken rahatsızlık veriyor. Hani internetten bir video açarsın, video oynamaya başlamadan önce düşük sesli bir cızırtı başlar. İşte o cızırtı bende telefonda yüklü olan müzikleri açınca da geliyor. Telefonun kendi hoparlöründen, kablolu kulaklıktan ve Bluetooth kulaklıktan da aynı cızırtı geliyor. Nedenini bir türlü bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.

Kulaklıkta sorun çözülüyorsa hoporlerde sorun olabilir. İkisindede aynı sorun varsa yaz
Kulaklıkta sorun çözülüyorsa hoporlerde sorun olabilir. İkisindede aynı sorun varsa yazılımsal bir hata olabilir format atın.Veya Xiaomi Türkiye Facebook gruplarına bir post açın orada bilen vardır.
Sorun devam ederse aldıktan sonraki 14 gün içerisinde iade veya değiştirme hakkın var bunu unutma.
Merhaba 14 gün içinde değişim için ne yapmamız gerekiyor tam olarak telefonun paketini açtım kullanıyorum çünkü

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı