2 model arasında kaldım. Mi 6 istiyorum aslında ama FE çok daha cazip görünüyor. Hem ekran canlılığı hem de kamera açısından. Mi 6'dan kamerası iyi denilmiş genel olarak. Mi 6 için ghost screen olayı korkutuyor beni.
Ayrıca Mi 8 de çıktı şimdi. Yeni modelleri çıkmışken Mi 6'ya bayılmak istemiyorum.
İkisi arasından Samsung Galaxy Note FE tercih ederdim. Performans açısından Mi 6 bir tık önde olsa da kamera yönünde Samsung bu farkı ortadan kaldırıyor.
İkisi arasından Samsung Galaxy Note FE tercih ederdim. Performans açısından Mi 6 bir tık önde olsa da kamera yönünde Samsung bu farkı ortadan kaldırıyor.
Tekrardan söylüyorum. Nokia 8 zeis lens çift kamera, aynısı ön kamera, 4 k çekim, sd 835,2k ekran. Kusura bakmayın. Bunu yazmasam olmayacaktı artık tercih sizin . İyi geceler.
Merhaba. Siz bilgilisiniz bu konularda o yüzden etiketleme gereği duydum. Hocam siz ne diyorsunuz bu duruma? Antutu puanı olarak da baya fark varmış. Kamera olarak o kadar fark mıdır? Mi 6 konusunda tek korkum ghost screen şuan. @BERWAR
Tekrardan söylüyorum. Nokia 8 zeis lens çift kamera, aynısı ön kamera, 4 k çekim, sd 835,2k ekran. Kusura bakmayın. Bunu yazmasam olmayacaktı artık tercih sizin . İyi geceler.
Hocam iyi güzel diyorsunuz da tasarım olarak da çok sinmedi içime. Baktım biraz fotoğraf, performans ve ekran açısından gerçekten iyi lakin bilemiyorum. Ön yargılıyım sanırım.