Xiaomi Mi 8 2020'de alınır mı?

Mendax

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımdan 2. el olarak Mi 8 almayı düşünüyorum. Çok fotoğraf çekmiyorum, genelde telefonu video izlemek, şarkı, Reddit vb. uygulamalar için kullanıyorum. Bazen de oyun oynuyorum fakat PUBG Mobile gibi yüksek gereksinimler gerektiren oyunlar değil. Sizce mantıklı mı? Sizin de önerileriniz varsa 3500TL'ye kadar önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu fiyatlarda Realme 6 Pro öneririm. Kullanıyorum, memnunum. Samsung Galaxy M51 de düşünülebilir.

Bu fiyatlarda Realme 6 Pro öneririm. Kullanıyorum, memnunum. Samsung Galaxy M51'de düşünülebilir.

Mi 8'i önermeme sebebiniz nedir? Bildiğim kadarıyla bütçemin yettiği sıfır olarak alabileceğim bütün telefonlardan daha güçlü.

Mi 8'i önermeme sebebiniz nedir? Bildiğim kadarıyla bütçemin yettiği sıfır olarak alabileceğim bütün telefonlardan daha güçlü.
Büyük ihtimalle güncelleme desteği yakında kesilecek, artık eskidi. Snapdragon 845 hala çok güçlü bir işlemci ama oyunların daha sağlıklı çalışabilmesi için güncellik önemlidir.
Eski amiral gemisi telefonlar yerine yeni orta segment bir cihaz almak bana daha mantıklı geliyor.
Xiaomi markalı bir cihaz istiyorsanız Mi Note 10 Lite veya Poco X3 alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…