Xiaomi Mi 8 2023 yılında alınır mı?

Yenilenmiş olarak mi 8 alacağım. Sadece Genshin Impact oynuyorum. Sizce alınır mı? Kasma gibi bir olayla karşılaşmayacağımı düşünüyorum Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisinden dolayı. Ne kadar eski de olsa hala kullanılabilir gibi sizce?

Dostum ben halen kullanıyorum çıktığı yıldan beri, tık demeden çalıştı çok şükür. Ama güvenlik kaygıların varsa almamanı tavsiye ederim çünkü artık güncelleme almıyor dolayısıyla güvenlik güncelleştirmesi de yok, en güncel sürüm 12.5.2 Android 10 Ben custom rom xiaomi.eu kullanıyorum. Hala memnunum 2023 te çıkan orta üst segment cihazlardan daha iyi halen.
Bataryası şu günlerde üzebilir, içindeki gelecek bataryanın da orijinal olmayacağını varsayarsak..
Pubg Mobile'da 60fps alıyorum Genshin imact denemedim ama sanırım çalıştırır en kötü ihtimalle 50 fps verir diye düşünüyorum.
Ha bir de ekranı değişmiş bir cihazsa asla almanı tavsiye etmem çünkü orijinal ekranı kesinlikle piyasada yok servisinde bile yoktur. Ben şu an yan sanayi oled bir ekran kullanıyorum ekran ana menüde bile akıcı gelmiyor titrediğini hissedebiliyorum.
Bunun dışında
Sadece oyun içinse olabilir diyorum.

Mi8 ne kadar belirtmemişsiniz ancak biraz daha ekleyip, YD One+ 9 alabilirsiniz. 6500tlye aldım ben.
3200 tl easycepte.

Dostum ben halen kullanıyorum çıktığı yıldan beri, tık demeden çalıştı çok şükür. Ama güvenlik kaygıların varsa almamanı tavsiye ederim çünkü artık güncelleme almıyor dolayısıyla güvenlik güncelleştirmesi de yok, en güncel sürüm 12.5.2 Android 10 ben Custom ROM Xiaomi. EU kullanıyorum. Hala memnunum 2023'te çıkan orta üst segment cihazlardan daha iyi halen.
Bataryası şu günlerde üzebilir, içindeki gelecek bataryanın da orijinal olmayacağını varsayarsak.
PUBG Mobile'da 60FPS alıyorum genshin iMact denemedim ama sanırım çalıştırır en kötü ihtimalle 50 FPS verir diye düşünüyorum.
Ha bir de ekranı değişmiş bir cihazsa asla almanı tavsiye etmem çünkü orijinal ekranı kesinlikle piyasada yok servisinde bile yoktur. Ben şu an yan sanayi OLED bir ekran kullanıyorum ekran ana menüde bile akıcı gelmiyor titrediğini hissedebiliyorum.
Bunun dışında.
Sadece oyun içinse olabilir diyorum.

Batarya ve güncelleme almaması hiç sıkıntı değil. Sadece Genshin Impact'ı 40 FPS üstü düşük ayarlarda oynatsın yeterli.

Bütçe nedir ona göre öneri yapalım?

4000 TL yenilenmiş cihazlar için. Ucuz olduğundan yenilenmiş olarak bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı