Xiaomi Mi 8 Lite alınır mı?

Batarya konusunda sorun yaşayabilirsin söylediğin oyunları oynatabilir.

Mi 8 Lite kullanıcısı olarak telefondan memnunum fakat bütçe arttırıp Mi 8 almak daha mantıklı. Şu an piyasada 2300-2500 bandında bulunabiliyor. Ayrıca belirteyim Mi 8 Lite'da Snapdragon 660 bulunurken Mi 8'de Snapdragon 845 bulunuyor.

Mi 8 Lite kullanıcısı olarak telefondan memnunum fakat bütçe arttırıp mi 8 almak daha mantıklı. Şu an piyasada 2300-2500 bandında bulunabiliyor. Ayrıca belirteyim mi 8 Lite'da Snapdragon 660 bulunurken mi 8'de Snapdragon 845 bulunuyor.

Mi serisi Redmi serisi gibi dandik değil, alınabilir ama @Kibar Feyzo'ya katılıyorum. Az daha koyarak çok daha iyi işlemcili ve kameralı bir model alabilirsiniz.

Batarya konusunda sorun yaşayabilirsin söylediğin oyunları oynatabilir.

Aslında 1500 liraya da saydıklarımı yapabilecek bir telefon aramak isterdim ama telefon piyasasını pek bilmediğim için 2000 lira da bu telefona yöneldim. Bunun yanında alternatif olarak S8 var ama o da AMOLED ekran olunca hiç bulaşmak istemedim. Zaten üniversitemin de bitmesine bir sene kaldığı için bitene ve iş bulana kadar beni idare etse yeter kafasındayım. İş bulduktan sonra alacağım telefonu ufak yeğenlerime verir geçerim artık.

Bu arada 1500 TL de bildiğiniz iyi telefon modeli varsa önerinize açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı