Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #1 Merhabalar Android 10'un dağıtım listesinde Xiaomi Mi 8/8 Pro var. Ama Lite yazmıyor. Mi 8 serisine Android 10 verip Lite'a vermeme durumu olur mu?
Merhabalar Android 10'un dağıtım listesinde Xiaomi Mi 8/8 Pro var. Ama Lite yazmıyor. Mi 8 serisine Android 10 verip Lite'a vermeme durumu olur mu?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 23 Mart 2020 #2 Geldi bile.
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #3 Taylor Swift Fan Cl dedi: Geldi bile. Genişletmek için tıkla... Nasıl geldi. Bana gelmedi henüz güncelleme. Rivoxile dedi: Nasıl geldi. Bana gelmedi henüz güncelleme. Genişletmek için tıkla... Şu an güncellemeleri kontrol ettim, gelmiş güncelleme. Özür dilerim meşgul ettiğim için. Konu kilit.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Geldi bile. Genişletmek için tıkla... Nasıl geldi. Bana gelmedi henüz güncelleme. Rivoxile dedi: Nasıl geldi. Bana gelmedi henüz güncelleme. Genişletmek için tıkla... Şu an güncellemeleri kontrol ettim, gelmiş güncelleme. Özür dilerim meşgul ettiğim için. Konu kilit.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 23 Mart 2020 #4 Rivoxile dedi: Nasıl geldi. Bana gelmedi henüz güncelleme. Genişletmek için tıkla... Ota üzerinde cuma dağıttılar geri çektiler. Yakında size de gelir merak etmeyin.
Rivoxile dedi: Nasıl geldi. Bana gelmedi henüz güncelleme. Genişletmek için tıkla... Ota üzerinde cuma dağıttılar geri çektiler. Yakında size de gelir merak etmeyin.
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 761 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #5 Taylor Swift Fan Cl dedi: Ota üzerinde cuma dağıttılar geri çektiler. Yakında size de gelir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Gelmiş çoktan ya. Ben kontrol etmemişim güncellemeleri. Teşekkürler.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Ota üzerinde cuma dağıttılar geri çektiler. Yakında size de gelir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Gelmiş çoktan ya. Ben kontrol etmemişim güncellemeleri. Teşekkürler.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 6 Ocak 2021 #6 Acaba Android 11 gelir mi? Benim garanti bitti, güncelleme gelmezse root atacağım.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 6 Ocak 2021 #7 leanbeefpatty dedi: Acaba Android 11 gelir mi? Benim garanti bitti, güncelleme gelmezse root atacağım. Genişletmek için tıkla... Custom gelir diye düşünüyorum, OneOS geçin, fabrika sürümünden 3 saat fazla ekran süresi alıyorum.
leanbeefpatty dedi: Acaba Android 11 gelir mi? Benim garanti bitti, güncelleme gelmezse root atacağım. Genişletmek için tıkla... Custom gelir diye düşünüyorum, OneOS geçin, fabrika sürümünden 3 saat fazla ekran süresi alıyorum.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 6 Ocak 2021 #8 Yapacağım da yaz tatili yapacağım. Şu an son senem YKS'ye hazırlanıyorum. Sonra telefona ağırlık veririm.
Yapacağım da yaz tatili yapacağım. Şu an son senem YKS'ye hazırlanıyorum. Sonra telefona ağırlık veririm.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 6 Ocak 2021 #9 leanbeefpatty dedi: Yapacağım da yaz tatili yapacağım. Şu an son senem YKS'ye hazırlanıyorum. Sonra telefona ağırlık veririm. Genişletmek için tıkla... O kadar da uzun sürmüyor aslında ama sen bilirsin
leanbeefpatty dedi: Yapacağım da yaz tatili yapacağım. Şu an son senem YKS'ye hazırlanıyorum. Sonra telefona ağırlık veririm. Genişletmek için tıkla... O kadar da uzun sürmüyor aslında ama sen bilirsin