Xiaomi MI 8 Lite Şebeke Problemi

qodexTr07

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Xiaomi mi 8 lite kullanıyorum ve bir şikayetim var.
Evde dururken millet beni arıyor ulaşamıyor telefon çalmıyor diyor. Fakat ben arıyorum başkalarını sıkıntı yok arayabiliyorum.
Daha sonra evde olan başka bir telefon ile kendimi aradım, telefon çalmıyor kapanıyor direk. Fakat ben aradım, diğer telefondan açtım sonra kapattim, diğer telefondan tekrar aradığım zaman telefon çalmaya başladı.
Sorun nedir yardımcı olur musunuz?

Şebeke kaynaklı gibi görünüyor.Bulunduğumuz konumda Turkcell + İphone kullanıyorum kopmalar oluyor; nedeni ise bulunduğumuz konumda çok fazla Turkcell kullanıcısı olduğu için istasyon yetersiz kalıyormuş.İstasyon ilavesi yapılacak sözde ama kim bilir ne zaman.

Mi 8 Lite'ın ithalatçı garantili versiyonlarında bu sıkıntı var. Türkiye'de hizmet sağlayıcıların kullandığı bantların telefonda eksik olduğundan oluyor bu sorun.

Mi 8 Lite'ın ithalatçı garantili versiyonlarında bu sıkıntı var. Türkiye'de hizmet sağlayıcıların kullandığı bantların telefonda eksik olduğundan oluyor bu sorun.
Telefon KVK garantili.
Ya bende arayamasam anlarım ama benim aramamda sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…