P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.955 Makaleler 3 Çözümler 16 18 Şubat 2019 #1 Merhaba. Bu Xiaomi telefonların sürümlerinden (Global, Çin sürümü falan oluyor) pek anlamıyorum ve linkteki yerden telefonu almayı düşünüyorum. Fiyatı yeniden 1650₺ yaparlarsa Hepsiburada'dan alacağım ama en ucuz burası. Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB (İthalatçı Garantili) - PttAVM.com Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB (İthalatçı Garantili) 2 YIL DELTA SERVİS GARANTİLİ - ADINIZA FATURALI - GLOBAL VERSİYON m.epttavm.com Almam gereken sürüm global mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2019
Merhaba. Bu Xiaomi telefonların sürümlerinden (Global, Çin sürümü falan oluyor) pek anlamıyorum ve linkteki yerden telefonu almayı düşünüyorum. Fiyatı yeniden 1650₺ yaparlarsa Hepsiburada'dan alacağım ama en ucuz burası. Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB (İthalatçı Garantili) - PttAVM.com Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB (İthalatçı Garantili) 2 YIL DELTA SERVİS GARANTİLİ - ADINIZA FATURALI - GLOBAL VERSİYON m.epttavm.com Almam gereken sürüm global mıdır?
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #2 Evet kardeşim. Global versiyonunu alman lazım. Çünkü global versiyonunda Türkçe dil desteği de mevcut.
Evet kardeşim. Global versiyonunu alman lazım. Çünkü global versiyonunda Türkçe dil desteği de mevcut.