Xiaomi Mi 8, MIUI 10 ile 60 FPS video kaydı geldi mi?

5X içerisinde bulunan Snapdragon 625'in 1080P 60FPS kayıt yapabilecek güce sahip olduğunu sanmıyorum bence pek umutlanmayın.

Xiaomi bu konuda baya geride, amiral gemilerinde bile 60FPS desteği sunmuyor.

Gerideydi. Mi 8 ile birlikte bir çok şey yavaş yavaş düzeltildi, düzeltiliyor. 5X'e gelmese de, Mi Note 5 Pro'ya geçerim.

Tek sorunlu olduğu konu bu zaten, video tarafı. Yavaş yavaş iyileştireceğini düşünüyorum. Bir çok cihazının donanım özellikleri yüksek zaten. Yazılım desteğiyle bir çok sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

4K var mı peki?

Evet. 4K 30FPS benim cihazımda mevcut. Mi 8'de 1080p için 240 kareye kadar yükselmiş lakin 4K için durumlar aynı sanırsam. Dediğim gibi güncelleme tamamen dağıtıldıktan sonra onlara da el atacaklardır diye düşünüyorum.

Gerideydi. Mi 8 ile birlikte bir çok şey yavaş yavaş düzeltildi, düzeltiliyor. 5X'e gelmese de, Mi Note 5 Pro'ya geçerim.

Tek sorunlu olduğu konu bu zaten, video tarafı. Yavaş yavaş iyileştireceğini düşünüyorum. Bir çok cihazının donanım özellikleri yüksek zaten. Yazılım desteğiyle bir çok sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

Evet. 4K 30FPS benim cihazımda mevcut. Mi 8'de 1080p için 240 kareye kadar yükselmiş lakin 4K için durumlar aynı sanırsam. Dediğim gibi güncelleme tamamen dağıtıldıktan sonra onlara da el atacaklardır diye düşünüyorum.
Bence hala gitmesi gereken çok yol var, Oneplus 6 gibi aynı fiyat bandında olan rakipleri 4K 60FPS desteği ve 480FPS yavaş çekim özellikleri sunarken Mi 8 bu özellikleri barındırmıyor.

5X modelinde SD 625 var, diğer markaların da benzer güçteki cihazlarında genel olarak 1080 60 FPS desteği yok. 5X modelinin 2K 30 FPS desteği de var, hatta 4K 30 FPS desteği var. Qualcomm sitesinde de 1080 60 FPS destekledigine dair bir şey yazmıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı