Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.115 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, benim için telefonun en önemli kısmı kamerası. 2000 TL civarında bütçem var. Mi 8 SE alınır mı bu fiyatlara? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
Merhaba arkadaşlar, benim için telefonun en önemli kısmı kamerası. 2000 TL civarında bütçem var. Mi 8 SE alınır mı bu fiyatlara?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Cihaz sıfır mı?
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.115 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 BERWAR dedi: Cihaz sıfır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırını bulabileceğim yer yok sanırım en iyi bulduğum sıfır teşhir ürünü yazıyor.
BERWAR dedi: Cihaz sıfır mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırını bulabileceğim yer yok sanırım en iyi bulduğum sıfır teşhir ürünü yazıyor.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Hocam onun yerine iPhone 7,7 Plus, Redmi Note 8 2021 veya Samsung Galaxy A11 alınabilir. Ama ben size Redmi Note 8 öneririm.
Hocam onun yerine iPhone 7,7 Plus, Redmi Note 8 2021 veya Samsung Galaxy A11 alınabilir. Ama ben size Redmi Note 8 öneririm.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Şubat 2022 #5 AGjesurzz dedi: Hocam onun yerine iPhone 7,7 Plus, Redmi Note 8 2021 veya Samsung Galaxy A11 alınabilir. Ama ben size Redmi Note 8 öneririm. Genişletmek için tıkla... Aralarında sanki en seçim Redmi Note 8 gibi bence de çünkü yakındır İphone 7'nin de fişi çekilir...
AGjesurzz dedi: Hocam onun yerine iPhone 7,7 Plus, Redmi Note 8 2021 veya Samsung Galaxy A11 alınabilir. Ama ben size Redmi Note 8 öneririm. Genişletmek için tıkla... Aralarında sanki en seçim Redmi Note 8 gibi bence de çünkü yakındır İphone 7'nin de fişi çekilir...
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 1 Şubat 2022 #6 Cristo20 dedi: Merhaba arkadaşlar, benim için telefonun en önemli kısmı kamerası. 2000 TL civarında bütçem var. Mi 8 SE alınır mı bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Alınır problem olmaz.
Cristo20 dedi: Merhaba arkadaşlar, benim için telefonun en önemli kısmı kamerası. 2000 TL civarında bütçem var. Mi 8 SE alınır mı bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Alınır problem olmaz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 Kamera olarak iyi bir cihaz olduğunu söyleyemem. Ama bu fiyattaki sıfır C21 gibi telefonlardan daha iyi. Kamera için ikinci el S9, S8 modellerine bak.
Kamera olarak iyi bir cihaz olduğunu söyleyemem. Ama bu fiyattaki sıfır C21 gibi telefonlardan daha iyi. Kamera için ikinci el S9, S8 modellerine bak.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 1 Şubat 2022 #8 Cristo20 dedi: Merhaba arkadaşlar, benim için telefonun en önemli kısmı kamerası. 2000 TL civarında bütçem var. Mi 8 SE alınır mı bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Bı fiyatlarda değişen pek özellik olmuyor zaten tek farkı güncel olması.
Cristo20 dedi: Merhaba arkadaşlar, benim için telefonun en önemli kısmı kamerası. 2000 TL civarında bütçem var. Mi 8 SE alınır mı bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Bı fiyatlarda değişen pek özellik olmuyor zaten tek farkı güncel olması.
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.115 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #9 AGjesurzz dedi: Hocam onun yerine iPhone 7,7 Plus, Redmi Note 8 2021 veya Samsung Galaxy A11 alınabilir. Ama ben size Redmi Note 8 öneririm. Genişletmek için tıkla... 7'lerin 32 GB hali 2.5tan başlıyor 2. elde. xbea dedi: Aralarında sanki en seçim Redmi Note 8 gibi bence de çünkü yakındır iPhone 7'nin de fişi çekilir... Genişletmek için tıkla... IMEI atılmış Note 8 veya Note 8 Pro bakacağım sanırım. BERWAR dedi: Kamera olarak iyi bir cihaz olduğunu söyleyemem. Ama bu fiyattaki sıfır C21 gibi telefonlardan daha iyi. Kamera için ikinci el S9, S8 modellerine bak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım GCAM yükleyip 3-5 tane çektiği fotoğraflardan attı bana aşırı iyi geldi. Silinen üye dedi: Bir fiyatlarda değişen pek özellik olmuyor zaten tek farkı güncel olması. Genişletmek için tıkla... Bende mi Note 3 var aralarında yaş olarak çok fark yok ama kamera çok farklı geldi.
AGjesurzz dedi: Hocam onun yerine iPhone 7,7 Plus, Redmi Note 8 2021 veya Samsung Galaxy A11 alınabilir. Ama ben size Redmi Note 8 öneririm. Genişletmek için tıkla... 7'lerin 32 GB hali 2.5tan başlıyor 2. elde. xbea dedi: Aralarında sanki en seçim Redmi Note 8 gibi bence de çünkü yakındır iPhone 7'nin de fişi çekilir... Genişletmek için tıkla... IMEI atılmış Note 8 veya Note 8 Pro bakacağım sanırım. BERWAR dedi: Kamera olarak iyi bir cihaz olduğunu söyleyemem. Ama bu fiyattaki sıfır C21 gibi telefonlardan daha iyi. Kamera için ikinci el S9, S8 modellerine bak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım GCAM yükleyip 3-5 tane çektiği fotoğraflardan attı bana aşırı iyi geldi. Silinen üye dedi: Bir fiyatlarda değişen pek özellik olmuyor zaten tek farkı güncel olması. Genişletmek için tıkla... Bende mi Note 3 var aralarında yaş olarak çok fark yok ama kamera çok farklı geldi.
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 1 Şubat 2022 #10 xbea dedi: Aralarında sanki en seçim Redmi Note 8 gibi bence de çünkü yakındır iPhone 7'nin de fişi çekilir... Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8 yaklaşık 1 1.5 ay önce pek önermezdim. Bu yeni gelen güncellemeyle telefon kendine geldi. Annem kullanıyordu telefon aşırı kasıyordu. Bu son gelen güncellemeden sonra telefon rahatladı.
xbea dedi: Aralarında sanki en seçim Redmi Note 8 gibi bence de çünkü yakındır iPhone 7'nin de fişi çekilir... Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8 yaklaşık 1 1.5 ay önce pek önermezdim. Bu yeni gelen güncellemeyle telefon kendine geldi. Annem kullanıyordu telefon aşırı kasıyordu. Bu son gelen güncellemeden sonra telefon rahatladı.