jakenn Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #1 Telefon mi 8 SE. Az önce telefonda takılıyordum bir anda dondu ve kapandı. Ekran mi yazısında kaldı. Güç tuşuna basıyorum kapanıyor sonra kendi kendine açılıyor yine mi ekranda kalıyor. Acil yardım edebilecek var mı?
Telefon mi 8 SE. Az önce telefonda takılıyordum bir anda dondu ve kapandı. Ekran mi yazısında kaldı. Güç tuşuna basıyorum kapanıyor sonra kendi kendine açılıyor yine mi ekranda kalıyor. Acil yardım edebilecek var mı?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 20 Eylül 2021 #2 Telefonu kapalı şekilde şarja takın. Yazılımsal bir bug. Artı 0 Eksi
KS KS jakenn Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #3 Quantum9 dedi: Telefonu kapalı şekilde şarja takın. Yazılımsal bir bug. Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatınca hızlıca kendiliğinden açılıyor mi ekranında kalıyor. Dediğini de yaptım mi ekranında hala. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Telefonu kapalı şekilde şarja takın. Yazılımsal bir bug. Genişletmek için tıkla... Telefonu kapatınca hızlıca kendiliğinden açılıyor mi ekranında kalıyor. Dediğini de yaptım mi ekranında hala.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 20 Eylül 2021 #4 Brick olmuş telefon, Mi Flash ile stock ROM atman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 20 Eylül 2021 #5 inPijamas dedi: Brick olmuş telefon, Mi Flash ile stock ROM atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma tuşları ile kapama tuşuna aynı anda basıp, komut sistemine girip. Hard reset atarsa da sorunu çözülebilir bence. Artı 0 Eksi
inPijamas dedi: Brick olmuş telefon, Mi Flash ile stock ROM atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma tuşları ile kapama tuşuna aynı anda basıp, komut sistemine girip. Hard reset atarsa da sorunu çözülebilir bence.
KS KS jakenn Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #6 inPijamas dedi: Brick olmuş telefon, Mi Flash ile stock ROM atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakart yandı dediler bana. Quantum9 dedi: Hocam ses açma tuşları ile kapama tuşuna aynı anda basıp, komut sistemine girip. Hard reset atarsa da sorunu çözülebilir bence. Genişletmek için tıkla... O dediğin ekrana girmiyor mavi şekilli bir ekranda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
inPijamas dedi: Brick olmuş telefon, Mi Flash ile stock ROM atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakart yandı dediler bana. Quantum9 dedi: Hocam ses açma tuşları ile kapama tuşuna aynı anda basıp, komut sistemine girip. Hard reset atarsa da sorunu çözülebilir bence. Genişletmek için tıkla... O dediğin ekrana girmiyor mavi şekilli bir ekranda kalıyor.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 20 Eylül 2021 #7 Hocam kendi başınıza bir şey yapmaya kalkmayın. Garantisi varsa direk servise. Garanti yoksa da yetkili bir servise götürün, net bir tanı koysunlar. Artı 0 Eksi
Hocam kendi başınıza bir şey yapmaya kalkmayın. Garantisi varsa direk servise. Garanti yoksa da yetkili bir servise götürün, net bir tanı koysunlar.