Xiaomi Mi 8 SE vs. GM 9 Pro

Kerem Çevik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 1500-1600 TL bütçem var hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoları izliyorum GM'deki EİS mükemmel çalışıyor neden önermiyorsunuz kaliteside gayet iyi önceki modellerde kronik sorun vardı fakat bu model baya güzel.Benim için önemli olan kamera ve ekran kalitesi.

Videoları izliyorum GM'deki EİS mükemmel çalışıyor neden önermiyorsunuz kaliteside gayet iyi önceki modellerde kronik sorun vardı fakat bu model baya güzel.Benim için önemli olan kamera ve ekran kalitesi.
Sebebi çünkü piyasası yok çok kalitesiz ürünler üretiyor ve performanslı parçalardan ziyade ne kadar kâr fazla yapılır diye düşünen bir firma benim gözümden tabi bunlar sebebine gelince 2 kere gm aldım elite serisi zaten rezillikti ekranlarında sorun vardı serviste kuyruk vardı artık o derece ve herkese kullanım hatası diyip geri gönderdiler mahkemelere bile gözümün önünde verildi onuda geçtim gm5 plus aldım 5 6 ay kullandım ekran sararmaya başladı performans düştü ondan sonra note 5 pro aldım 1 sene kullandım hiçbir zaman yolda bırakmadı beni onun üstüne note 6 pro aldım hiçbir sorun yaşamadım şimdi gözüm mi 8 se de 64 gb hafıza 6 gb ram olandan bu benim düşüncem siz yinede ne dersiniz bilemem saygı duyarım

Bende ilk başta mi 8 se düşünüyordum sonradan forumlarda bunu gördüm kardeşimde gm5 plus var ve gerçekten sorunlu bir telefon ama bunda o sorunlar çözülmüş deniyor.Beni garantili oluşu ve surround ses kalitesi çekiyor gm9 proya

Bu arada kamera ile ekran kaliteli sadece olsun işimi görür derseniz direk lg g6 alın o zaman 564 PPI kamera deseniz arka Çift kamera biri uzak biri yakın şuan piyasada birçok telefonda olmayan optik görüntü sabitleyici mevcut

Bütçemi aşıyor. Bide youtubedan GM9 Pronun video testlerini izledim ve eis gerçekten mükemmel olmuş oda şuan beni çekmeye başladı

Valla hocam kesinlikle yanlış anlamayın beni benim firmayla alakalı bir yararım veya zararım yok sonuçta sadece ben kendi düşüncemi söylemek istedim siz öyle diyorsanız öyledir ama şunu belirtmeliyim ki emin olun o kadar iyi olsaydı 3000 4000 civarında fiyatla çıkan bir cihaz bianda 1500 1800 fiyatlara kadar düşmezdi.
Bütçemi aşıyor. Bide youtubedan GM9 Pronun video testlerini izledim ve eis gerçekten mükemmel olmuş oda şuan beni çekmeye başladı
Yoo şuan birçok sitede sıfıra yakın cihazlar mevcut 18 aylık 20 aylık bir lg g6 1500e rahatlıkla alabilirsiniz siz kafanıza koymuşsunuz bir kere gm9 proyu hiç bulandırmiyim ben siz direk alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…