Xiaomi Mi 8 Tanıtım Tarihi Netleşti

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Xiaomi Mi 8 Tanıtım Tarihi Netleşti
Xiaomi, yeni Mi 8 modelini Mayıs sonunda tanıtacak. Çinli telefon markası Xiaomi’nin yeni üst seviye akıllı telefonunun tanıtımı bekleniyor. Güncel model olan Mi 6, Snapdragon 835 işlemcisiyle ve yaklaşık 1.700 TL’lik fiyatıyla piyasada belirli seviyede ilgi görüyor. Pek çok Xiaomi kullanıcısı, uygun fiyata üst seviye donanım vadeden şirketin bir sonraki telefonunu bekliyor. Yeni telefon ile […]

Devamı: Xiaomi Mi 8 Tanıtım Tarihi Netleşti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Xiaomi iyi güzel telefonda çok saçma yönleride var. Örneğin kendi uygulamalarında reklam çıkıyor araya reklam sıkıştırıyor felan. Aşırı saçma bir durum bu. Umarım bu yanlışlarından dönerler.

Hocam kendi uygulamasını kaç kez kullandın? Ben daha hiç kullanmadım mesela 1 yıldır Xiaomi kullanıyorum.

7 aydır MI6 kullanıyorum bir kere bile reklamla karşılaşmadım.

Müzik uygulamasını hep kullanırım. Dosyalarım uygulamasını hep kullanırım. Bu ikisinde de reklam çıkıyor.

Müzik uygulamasındaki reklam normal oyunlarda ekrana çıkan türden olduğu için onun için ekran kaydı almam gerek ama bu ekteki dosya dosyalarım uygulamasındaki reklam;

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-05-23-21-22-43-398_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    273,5 KB · Görüntüleme: 61

Bu sorun yok bende çoğu kişide yoktur diye düşünüyorum. Telefonunuza çıkan son Fastboot romunu kurun düzelecektir.

Hocam iki uygulamayıda kontrol ettim bende de reklam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…