Mi 8 kullanıyorum kesinlikle öneririm oyunda ve kamerada çok iyi performans alabilirsin. Zaten birinde snapdragon 675 varken diğerinde 845 var bence rakip bile değiller. Kamera olarak A70 in özellikleri şişirilmiş gibi duruyor yazan performansın alınacağını sanmıyorum. A70 de ki tek artı bataryası daha büyük. Ekran da A70 de daha büyük ama bence mi 8 in ekranı tam yeterli boyutta daha büyüğü çok büyük gelebilir.
Ben şuanda Xiaomi Mi 8 kullanıyorum ve memnunum. Telefon oyunlar için oldukça yeterli, kamerası da iyi fakat bu gelen vergi zamlarından sonra en ucuz 3700 TL oldu. O fiyata değer mi bilmiyorum. Alacaksan hiç şüphen olmasın.
Daha ucuza LG G7 ThinQ öneririm ben. 3300 TL'ye de bulunabiliyor Xiaomi Mi 8. Ben de Mi 6 kullanıcısıyım. Kamerası hariç her şeyinden memnunum şu anlık.
Daha ucuza LG G7 ThinQ öneririm ben. 3300 TL'ye de bulunabiliyor Xiaomi Mi 8. Ben de Mi 6 kullanıcısıyım. Kamerası hariç her şeyinden memnunum şu anlık.
Her açıdan Xiaomi önde gibi gözükse de benim hoşuma A70 gittiği için Samsun alırdım. Kamerası sizi tatmin eder hocam performans günlük kullanım ve ağır olmayan oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.