Xiaomi Mi 8 vs Huawei P20 Pro

ISLAND

Decapat
İki telefon arasında kaldık. Hangisi tercih edilmelidir? Detaylı karşılaştırmalarına baktığımda Xiaomi bir tık önde gibi sanki. P20 Pro'nun kamerası gayet güzeldi. Hangisini tercih ederdiniz? Nedenleriyle birlikte yazıp bana fikir verebilirseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
P20 Pro kamera olarak gayet iyi ama 5000 TL etmeyecek bir telefon bana kalırsa. İçinde Kirin 970 bulunduruyor 980 bulundursa tamam alınır diyeceğim. Yerinde olsam S9+ veya Note 9 alırdım. İkisi de üzmeyecek telefonlar. Xiaomi Mi 8 kamera olarak P20 Pro'dan çok daha geridedir diye tahmin ediyorum.

Bütçeye bağlı bunlar. Huawei P20 Pro kamerası iyi bir telefon, kendisi de güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
P20 pro'dan her yönden daha başarılı note 9 var yada daha uyguna s9 plus.
Xiaomi uygun fiyatlı ama daha kalitesiz bir çözüm bu cihaz fiyat aralığında da lg g7, meizu 16th var.

Iki model arasinda 1650 TL fark var, aradaki fiyat farki için P20 PRO alinmaz. P20 PRO modelinin kamera avantajı çok bariz var, Mi 8 ise performans ve fiyat olarak daha iyi.

S9 ve P20 3700 TL nette, S9 Plus ise 4000 TL. Bunlar P20 PRO yerine daha alinasi cihazlar, P20 PRO 4650 TL fiyatindan başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…