Xiaomi Mi 9 ithalatçı garantili alınır mı?

Neden gereksiz bir yorum yapılıyor anlamadım. Kablosuz şarjlı telefona ihtiyacım var diye aldım bu telefonu. Ben ithalatçı garanti sorun olur mu diyorum. Bana o fiyata bu alınır diye akıl veriyorsunuz.
Neden bu kadar önemli anlamış değilim. Özel bir nedeni yoksa almayın. İthalaçı garantili çoğu Xiaomi modeli kayıtsız oluyor.

Neden gereksiz bir yorum yapılıyor anlamadım. Kablosuz şarjlı telefona ihtiyacım var diye aldım bu telefonu. Ben ithalatçı garanti sorun olur mu diyorum. Bana o fiyata bu alınır diye akıl veriyorsunuz.

İki sene önceki telefonu al. İyi edersin. Yardım ediyoruz ama yok.

Neden bu kadar önemli anlamış değilim. Özel bir nedeni yoksa almayın. İthalaçı garantili çoğu Xiaomi modeli kayıtsız oluyor.

Sanmıyorum kayıtsız olduğunu. Hepsiburada üzerinden alıyorum sonuçta ve yorumlarda kimse bu durumdan şikayetçi olmamış. Ve özel sebebi var. Telefon yenilemem gerekiyor aracımda kablosuz şarj olduğu için almışken kablosuz şarj destekli almak istiyorum ve en uygun telefon şu an mi 9 ancak piyasada bulabildiğim tek telefon bu.

Sanmıyorum kayıtsız olduğunu. Hepsiburada üzerinden alıyorum sonuçta ve yorumlarda kimse bu durumdan şikayetçi olmamış. Ve özel sebebi var. Telefon yenilemem gerekiyor aracımda kablosuz şarj olduğu için almışken kablosuz şarj destekli almak istiyorum ve en uygun telefon şu an mi 9 ancak piyasada bulabildiğim tek telefon bu.
Anladım, o zaman alabilirsiniz sıkıntı yoksa. :)

Alınabilir fakat ithalatçı garantili cihazlar son zamanlarda çok sık IMEI klona düşüyor. Hepsiburada'dan almanız da çok bir şey ifade etmiyor o durumda. Pek yardımcı olmuyor Hepsiburada. Başınız ağrıyabilir.

Alınabilir fakat ithalatçı garantili cihazlar son zamanlarda çok sık IMEI klona düşüyor. Hepsiburada'dan almanız da çok bir şey ifade etmiyor o durumda. Pek yardımcı olmuyor Hepsiburada. Başınız ağrıyabilir.

Umarım öyle bir sorun olmaz artık kargoyu bekliyoruz. En kötü Turkcell bayilerinde falan tek SIM kartına uyumlu yaparız.

Bundan sonra ithalatçı garantili alırken 5 kere düşününeceğim. Telefon bu gün geldi ve hayatımda böyle bir şey görmedim. Telefon orijinal gibi. Kutu içeriği ve kutu tamamen fason. Resimlerde göründüğü gibi kutu içinden saçma sapan siyah renkli bir adaptör ile saçma sapan siyah bir Type-C kablo çıktı. Bir yanlışlık var dedim. Telefon zaten bir poşete sarılı geldi. On yüzünde jelatin yok arkada IMEI jelatini duruyor. IMEI sorgusu yaptığımızda IMEI kayıt edilmiş. Mi 9 IMEI. Her şey doğru. Ama telefon açılmıyor. Neyse şarja taktık şarj ışığı yandı. Ama telefon yarım saat şarjda bekledi açılmıyor. Firmayı aradık onlar da ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz dedi. Değişim için tekrar göndermemizi istedi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-11-23-16-47-07-860_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-11-23-16-47-07-860_com.miui.gallery.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20201123_142052.jpg
    IMG_20201123_142052.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı