Xiaomi Mİ 9 nasıldır?

İstanbul'da oturuyorsanız Xiaomi mağaza açılışı var Cevahir AVM'de. Çok yüksek indirimler ve mağazadaki alım numarasına göre hediyeler veriyorlar (Mi Band 4, AirDots gibi).
O fiyata alınabilecek en iyi telefon o zaten, çok iyi seçim yapmışsınız. Xiaomi kullanan biri olarak arayüzü çok hoşuma gidiyor.

İstanbul'da oturuyorsanız Xiaomi mağaza açılışı var Cevahir AVM'de. Çok yüksek indirimler ve mağazadaki alım numarasına göre hediyeler veriyorlar (Mi Band 4, AirDots gibi).
O fiyata alınabilecek en iyi telefon o zaten, çok iyi seçim yapmışsınız. Xiaomi kullanan biri olarak arayüzü çok hoşuma gidiyor.
Ankara maalesef

Mi9 kullanıyorum.
Birkaç ay global (resmi) sürüm kullandım, pil süresinden memnun kalmadım.
TWRP yükleyip Xiaomi.eu roma geçiş yaptım. Şu an eu beta romda olmama rağmen ekran süresi daha iyi. Yenilikleri daha önce deneyimlemek adına beta sürümünü kullanıyorum. En iyi ekran süresini eu stabil veriyor fakat beta bana yetiyor.
Bunun haricinde işlemci, ekran teknolojisi gibi konularda detaya gerek yok.
Üst düzey Snapdragon 855 işlemci kullanılıyor. AMOLED ekran gibi bir artısı da mevcut, ekran paneli gayet güzel.
Hoparlör ve mikrofon tatmin edici.
Telefonu tek elle rahat bir şekilde kullanabiliyorum fakat kişiden kişiye değişir.
Telefon tasarımı gayet şık ve zarif.
Pil konusunda tabii ki çok iyi değil, çok fazla beklentiniz yoksa, sosyal medya ağırlıklı kullanacaksanız günü kurtarıyor.

Xiaomi tarafında en yakın rakibi 9T Pro, arkadaş da önermiş.
Ön ekran çentik olmadığı için daha hoş bir görüntü sağlıyor fakat arada dağlar kadar fark yok. Çentiğin kapladığı alan zaten bildirim çubuğu.
Mi9'dan biraz daha kalın ama sırıtmıyor pek.
Arka tasarım daha güzel.
Ön kamera pop-up olayını zaten biliyorsunuz.
Ekran süresi bakımından 1-2 saat daha fazla alırsınız.

Youtube üzerinden incelemelerine göz atın iki telefonun da, kararınızı ona göre verin.
İkisi de pişman etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı