Xiaomi Mi 9 T 2020'de alınır mı?

@Sercan1096 Instagram kullanıyor musunuz? Storylere wallpaper atarken sorun yaşanıyor mu? Redmi Note 7'de atarken, ekran büyük olduğu için storylerin yarısı hep siliniyordu.
Aynı soruna benzer birşey yaşıyorum normalde telefon kamerasıyla çektiğim fotoğrafları, Instagram storyden paylaşmaya çalışırken sanki böyle filtreden keskinlik ayarını sona almışım gibi oluyor fotoğraf buzuşuyor gibi oluyor sebebini anlamış değilim

Ben kardeşime yaklaşık 3 ay önce Mİ 9T aldım gayet memnun kendisi. Kendisi oyun ve sosyal medyada geziyor. Şu ana dek bir sorun yaşamadı.

Telefon modeli nedir?

Hocam ekran kalitesi çok önemli ise sizin için, Amoled ekran arıyorsanız Mi 9T tercih edin, pişman olmazsınız. Hocam bende Redmi Note 9S aldım, 3000 TL'ye. Büyük ekran istediğim için bu modeli tercih ettim, şimdilik bir sıkıntısı yok, telefondan memnunum.

Fiyatlar artmasaydı benim de tercih edeceğim cihazdı işlemcisi 730 ekran amoled ve full ekren çentik yok mis gibi kesinlikle alınır.

7 saat 3 dakika ekran süresi aldım. %93 dolu iken. Neredenmiş o 1 saat? Sen 2014 de çıkan telefona diyor olmayasın?

Redmi 7A yazılım sorunları sardı telefonu

Redmi 7A

Giriş seviyesi telefondan nasıl bir performans bekliyorsunuz acaba? Yıl olmuş 2020, siz halen Snapdragon 400 serisi alıp paranızı sokağa atıyorsanız o sizin sorununuzdur. Ayrıca muhtemelen bataryanızda sorun var. Teknik servise gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…