Y yunusemreucr Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2019 #1 Çok kararsız kaldım sizce hangisi? iPhone alırsam 2. el alacağım. Fazla oyun oynamam. Fotoğraf da fazla çekmiyorum ama kamerası da iyi olmalı.
Çok kararsız kaldım sizce hangisi? iPhone alırsam 2. el alacağım. Fazla oyun oynamam. Fotoğraf da fazla çekmiyorum ama kamerası da iyi olmalı.
djgozlerifacali Hectopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2019 #3 Kısa ve öz. MI 9 al.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ağustos 2019 #4 Tam olarak bütçeniz nedir? 2. el önermem, İphone 8 gibi ekranın yarısı çerçeve olan alınmaz ve Xiaomi Mi 9 fiyat performans ürünü değil önermem. Samsun S10E veya bütçeniz yetiyorsa Huawei Mate 20 Pro alınabilir.
Tam olarak bütçeniz nedir? 2. el önermem, İphone 8 gibi ekranın yarısı çerçeve olan alınmaz ve Xiaomi Mi 9 fiyat performans ürünü değil önermem. Samsun S10E veya bütçeniz yetiyorsa Huawei Mate 20 Pro alınabilir.
Y yunusemreucr Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2019 #5 emreyalcin1645 dedi: 2.eli boşver 0 al. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor maalesef. yunusemreucr dedi: Bütçemi aşıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sylveon dedi: Tam olarak bütçeniz nedir? 2. el önermem, İphone 8 gibi ekranın yarısı çerçeve olan alınmaz ve Xiaomi Mi 9 fiyat performans ürünü değil önermem. Samsun S10E veya bütçeniz yetiyorsa Huawei Mate 20 Pro alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçe 3500 TL. Mi 9'u yurtdışından telefon getirip imei atıp satan bir satıcıdan alacağım alırsam 2700 TL ye.
emreyalcin1645 dedi: 2.eli boşver 0 al. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor maalesef. yunusemreucr dedi: Bütçemi aşıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sylveon dedi: Tam olarak bütçeniz nedir? 2. el önermem, İphone 8 gibi ekranın yarısı çerçeve olan alınmaz ve Xiaomi Mi 9 fiyat performans ürünü değil önermem. Samsun S10E veya bütçeniz yetiyorsa Huawei Mate 20 Pro alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçe 3500 TL. Mi 9'u yurtdışından telefon getirip imei atıp satan bir satıcıdan alacağım alırsam 2700 TL ye.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ağustos 2019 #6 Kesinlikle o şekilde telefon almanızı önermem klon imei olabilir ve garanti yok. Ben alıcam diyorsanız en azından güvenilir Facebook gruplarındaki kişilerinden alın. Türkiye garantili sıfır olarak LG G7 bakılabilir.
Kesinlikle o şekilde telefon almanızı önermem klon imei olabilir ve garanti yok. Ben alıcam diyorsanız en azından güvenilir Facebook gruplarındaki kişilerinden alın. Türkiye garantili sıfır olarak LG G7 bakılabilir.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2019 #7 Facebook'da "Xiaomi Türkiye" grubu var, oradaki satıcı neredeyse grubun yarısına telefon satmıştır ve hiçbiri öyle bir sorun yaşamadı.
Facebook'da "Xiaomi Türkiye" grubu var, oradaki satıcı neredeyse grubun yarısına telefon satmıştır ve hiçbiri öyle bir sorun yaşamadı.
kraix Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 153 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış ve Pazarlama Uzmanı 8 Ağustos 2019 #8 Xiaomi Mi 9 veya Para sıkıntılıysa Mi 9T uzun uzun yazmaya gerek yok. Direkt al.
hdreizcehennemi Hectopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 800 Çözümler 3 8 Ağustos 2019 #9 İkisinden biri ise kesinlikle Mi 9. Artık Iphone almak gereksizdir. Apple 2-3 nesil önceki telefonları sanki yeni çıkmış fiyatıyla satıyor. Kısacası saçmalık.
İkisinden biri ise kesinlikle Mi 9. Artık Iphone almak gereksizdir. Apple 2-3 nesil önceki telefonları sanki yeni çıkmış fiyatıyla satıyor. Kısacası saçmalık.