Xiaomi Mi 9T Alınır mı?

00kerem00

Decapat
Öncelikle Herkese İyi Akşamlar,

Oneplus 7 Pro almak çok istiyordum fakat Türkiye Distribütörünun olmaması beni bu telefondan uzaklaştırdı. Dün internette gezinirken Türkiye Garantili 3000 TL’ye bir Mi 9T buldum. Bildiğim kadarıyla Mi 9T K20 Pro’nun aynısı fakat daha düşük işlemci içeren hali(SD 855 yerine SD 730). Daha önce hiç Xiaomi cihaz kullanmadım. Sizce beni kaç yıl götürür? Bir de sizce alınır mı?

Not: Eğer başka bir şey önerecekseniz de telefonun çentiksiz olması çok önemli. Ban çentik çok rahatsız sdici geliyor. Ayrıca değiştirmişken bari tam ekran olsun istiyorum.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına göre gayet yeterli ve iyi bir telefon. Bence alınabilecek ve gayet uzun bir süre kullanabileceğiniz bir telefon özellikle pil performansı harika.

Bütçeyi arttırabilirseniz s10e almak daha mantıklı

Bütçeyi arttırabilirseniz s10e almak daha mantıklı

Tam ekran olmasını tercih ediyorum ve mi9t piyasada bulunan az sayıda seçeneklerden. Kaliteli olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Konu başlığının altındaki yazının not kısmında bunu az çok açıkladım zaten.

Bizzat kullandığım telefondur 1-2 gün içinde kullanım testini paylaşacağım yt kanalımda. Gerçekten iyi bir telefon şarj bakımından yeterli ekran gerçekten keyifli bir kullanım sunuyor, kamera performansı gerçekten bu bütçede baya iyi daha bugün 100'e yakın fotoğraf çektim içinde beğenmediğim fotoğraf sayısı yok denecek kadar az telefonun günlük kullanım performansı gayet iyi zaten snapdragon 730 kullanıyor işlemcinin 845'den sadece bellek bakımından eksiği var.
İstediğiniz soruyu yöneltebilirsiniz.

mi 9t den daha iyi daha uzun süre dayanır ve suya dayanıklı olduğu için bir anda çöp olmaz. Pop up kameralar çok güvenilir değil. (Beni Samsung fanı sanmayın Redmi Note 7 kullanıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…