Xiaomi Mi 9T Alınır mı?

Pop up kamerası dayanıklı mı? Ekranın kalitesini nasıl buldunuz?

mi 9t den daha iyi daha uzun süre dayanır ve suya dayanıklı olduğu için bir anda çöp olmaz. Pop up kameralar çok güvenilir değil. (Beni Samsung fanı sanmayın Redmi Note 7 kullanıyorum.)

Pek Selfie çeken bir insan değilim pek önemli değil yani.

Pop up kamerası dayanıklı mı? Ekranın kalitesini nasıl buldunuz?
Ekran gerçekten içine çekiyor youtube netfilx vs. izlerken gerçekten keyifli oluyor, pop-up dayanıklı bir his veriyor ama canımı sıkan bir durum instagram'da dolanırken kamera kısmına yanlışlıkla geçince boş yere açılıyor.

Teşekkür ederim. İncelemenizi yayınlayınca onu da bu konunun altına atarsanız sevinirim.

Zaten full ekran şeklinde çoğu şeyi izleyemezsiniz büyütürseniz videonun kendisinden kaybedersiniz o yüzden çentik olup olmaması o kadar önemli değil.

Evet fazla [emoji854]

Farkındayım fakat ne bileyim ana ekranda bile çentik beni çok rahatsız ediyor. Sanırım bu konuda biraz takıntılıyım

@sahankurt
SD 845, SD 730'a göre;
- Bir tık daha iyi CPU'ya
- 2 kat daha iyi bir GPU'ya sahip.
SD 845'i çok küçümsemişsiniz, SD 730'un benzeri SD 835'tir.

Telefonunuzu dikkatli kullanıyorsanız, garantisiz Oneplus 7 Pro alın, ötesi yok.
Ama garantiye önem veren biriyseniz fiyatına göre Mi 9T gayet başarılı bir cihaz.
K20 Pro'ya göre ana kamera lensi ve işlemci farkı mevcut.

2 yıl Android sürüm güncellemesi, en az 3 yıl da MIUI arayüz güncellemesi alacak. Yani uzun ömürlülük konusunda endişeniz olmasın.
HDR içerik izliyorsanız, HDR konusunda paneli Samsung'lardaki kadar başarılı değil sadece. Bir de ön kamerası başarısız. Onun dışında 300.000 açıp kapanma ömrü var. Bu da günde 150 kere kullansanız bile size beş yıl yetecek demek.
Saygılar.

Teşekkür ederim. Sanırım Oneplus 7 Pro alacağım. Ama merak ettiğim bir konu var. Konu da açtım ama kafam epey karıştı. Size bir sorum olacak: Yurtiçi Kayıtlı telefon alırsam IMEI konusunda sorun yaşar mıyım?

Bence alınabilir. Ben de Redmi Note 7 kullanmaktayım. Gayet hızlı, akıcı ve performanslı bir telefon Mi 9T. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…