M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 8 Şubat 2021 #1 Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 9T telefonumun ön camı kırıldı. Bu camı değiştirmek istiyorum. Güvenilir, daha önce kullandığınız teknik servis var mı?
Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 9T telefonumun ön camı kırıldı. Bu camı değiştirmek istiyorum. Güvenilir, daha önce kullandığınız teknik servis var mı?
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Şubat 2021 #2 Servise yollayın. En temizi, sıkıntı çıkarsa dava açarsınız, paraya para demezsiniz!
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 8 Şubat 2021 #3 Serviste yaptırmanız daha mantıklı, çoğu teknik servis yan sanayi cam kullanıyor.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 8 Şubat 2021 #4 Hepsiburada üzerinden almıştım. Satıcısı Hepsiburadaydı. Garanti Belgesinde Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi satıcı gözüküyor. Ayrıca iletişim kısımda GENPA numaraları var. Ancak GENPA sitesinden sorguladığımda bulunamadı diyor.
Hepsiburada üzerinden almıştım. Satıcısı Hepsiburadaydı. Garanti Belgesinde Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi satıcı gözüküyor. Ayrıca iletişim kısımda GENPA numaraları var. Ancak GENPA sitesinden sorguladığımda bulunamadı diyor.