Xiaomi Mi 9T ön kamera bozuldu

PhyTony

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Nirvana C500
11. Nesil intel core i5
İntel iris Xe graphics
8gb Ram
128mb VRam
Meslek
Öğrenci
Selam. 2020'den beri Mi 9T kullanıyorum gayet de memnundum. Ancak okulların kapanışına doğru telefonumun ön kamerası bozuldu sebebi mekaniksel değildi, kamera çıkıyordu ama bağlanamıyordu. Yaklaşık 2 ay önce de Bluetooth kulaklıklara bağlanınca ses vermemeye ve video oynattığımda videoyu dondurup telefonu kastırdığını gördüm. Aynı Bluetooth kulaklıklar annemin Vivo Y28 modelinde çalışıyor. Eğer iki sorundan birine bile yardım ederseniz çok sevinirim.

Kamera pop-up kamera onu da eklemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamerya bağlanmıyorsa, yeniden başlatmayı dene. Hala çözülmüyorsa kamerayı açıp 10-20 santim yükseklikten eline ya da yumuşak bir zemine bırak telefonu. Otomatik kapanıyor kamera. Açıldığında düzelebilir. MIUI kullanırken öyle yapıyordum. Şu an Pixel Experience kullanıyorum. Kamera kalibrasyon seçeneği mevcut ancak MIUI için kalibrasyon var mı hatırlamıyorum. Varsa kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin.

Kamerya bağlanmıyorsa, yeniden başlatmayı dene. Hala çözülmüyorsa kamerayı açıp 10-20 santim yükseklikten eline ya da yumuşak bir zemine bırak telefonu. Otomatik kapanıyor kamera. Açıldığında düzelebilir. MIUI kullanırken öyle yapıyordum. Şu an Pixel Experience kullanıyorum. Kamera kalibrasyon seçeneği mevcut ancak MIUI için kalibrasyon var mı hatırlamıyorum. Varsa kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin.
Yeniden başlatmayı çoktan denedim ama yüksekten düşürmeyi denememiştim. Kalibrasyon yok diye biliyorum.

Kameraya bağlanmıyorsa, yeniden başlatmayı dene. Hala çözülmüyorsa kamerayı açıp 10-20 santim yükseklikten eline ya da yumuşak bir zemine bırak telefonu.
Hocam şimdi denemeye çalıştım ama kamera açıldığı gibi bir daha yerine giriyor ve kameraya bağlanılamadı hatası veriyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı