Xiaomi Mi 9T Touchscreen degisimi yapilir mi?

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
Merhaba Xiaomi Mi 9T kullanıyorum. Geçenlerde doğrudan güneş ışığı altında baktığımda ekranımda ufak tefek kılcal çizikler olduğunu fark ettim. Cihazımı aldığım günden beri ekran koruyucu cam kullanmadım. Size sorum cihazımın üzerinde dahili gelen Gorilla Glass 5 camını değiştirmem mümkün mü? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam pek sanmıyorum, kullanıcı hatası diyip, geri gönderirler. Gorilla Glass 5 diyorlar ama ona fazla aldanmayacan, sen kendi önlemini alcan. Cam film kullanacan, telefonu çok hantal göstermeyen, iyi koruyan kılıflar var, onları kullanabilirsin. Cam film, kırılmaya karşı çok iyi şekilde korumasa da, çizilmeye karşı çok iyi bir şekilde koruyor.

Öğrenmek istediğim garanti kapsamı dışında değiştirmek mümkün mü? Bazı yerlerde Gorilla Glass ekran korumasının ekranla birlikte olduğu, değişince de ekran ile birlikte değişmesi gerektiğini okumuştum.

Hocam ekranını değiştircen, ya telefoncu da yaptıracan ya da yetkili serviste.

Bazı yerlerde Gorilla Glass ekran korumasının ekranla birlikte olduğu, değişince de ekran ile birlikte değişmesi gerektiğini okumuştum.

İphone'larda revize işlemi uygulanıyor. Ön cam ile ekran panelini ayırıyorlar ama android cihazlarda yapıldığını duymadım. Onlarda da yapılıyor olabilir.

Derin çizik değil ise dert edecek bir şey yok bence. Masraflı olur değişim.

Derin değil normalde ekran açıkken ya da florasan ışığı altında görünmüyor. Sadece doğrudan güneş ışığı altında olursam görünebiliyor. Ama biraz takıntılı olduğum için açıkcası canımı sıkıyor .

Hocam keşke Cam ekran koruyucusu kullansaydınız. Çizilmelere karşı çom iyi koruyor.

İki önemsiz çizik için telefonu açtırmaya değmez, bir de böyle düşün. Film ya da koruyucu cam tak ve kullanmaya devam et.

9T nin ekranı amoled olduğu için değişimi de tuzlu olacaktır. Cebine de yazık.

Aynen bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…