Arada 1000 TL kadar fiyat farkı var ama ikisini de alabilecek düzeydeyim, bu telefonlardan hangisini önerirsiniz? Neden önerirsiniz? Bunları alma şu telefon daha iyi diyebileceğiniz bu fiyatlarda bir telefon var mı?
Burdan teknik özelliklerine göre karşılaştırma yapabilirsin. Ben üstünkörü bir şekilde baktığımda 9T Pro modelinin 27W Hızlı Şarj ve daha yüksek performans olarak gördüm. Birde SAR değeri daha düşük ( ki bu iyi bir şey)
İkisi arasından Mi9T Pro çok daha iyi. İşlemci performansı ve kamera olarak daha önde. Ayrıca artık standart olarak görmeye başladığımız 4K 60FPS kayıt özelliği de Pro modeline gelmiş durumda.
Ben p9lite dan geçtim onda kirin 650 varmış şimdi baktım ve bu telefon 3 sene kasmadan beni buraya getirdi ama depolama 16 gb olduğu için sıkıntı şuan. 64 gb mi t9 aldım kargoda. Bence oyun oynamadıkça işlemciye gerek yok hatta oyun içinde o kadar büyük işlemciye gerek yok. bazı arkadaşlar işlemci iyi olursa o kadar uzun kullanılacağını düşünüyor ben katılmıyorum.
Telefon için illa amoled demiyorsan ve mediatek e sıcak bakıyorsan redmi note 8 pro var aynı fiyata.