Xiaomi Mi 9T vs Xiaomi Mi 9T Pro

Arada 1000 TL kadar fiyat farkı var ama ikisini de alabilecek düzeydeyim, bu telefonlardan hangisini önerirsiniz? Neden önerirsiniz? Bunları alma şu telefon daha iyi diyebileceğiniz bu fiyatlarda bir telefon var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdan teknik özelliklerine göre karşılaştırma yapabilirsin. Ben üstünkörü bir şekilde baktığımda 9T Pro modelinin 27W Hızlı Şarj ve daha yüksek performans olarak gördüm. Birde SAR değeri daha düşük ( ki bu iyi bir şey)

Aradaki 1000₺ farkı ödeyerek şu zamanın en güçlü Snapdragon işlemcisini almış olursunuz.

Ben bunun uzun ömürlü bir yatırım olacağını düşünüyorum eğer telefonunuzu çok sık değiştiren biri değilseniz bu çok işinize yarar.

Aradaki 1000₺ farkı ödeyerek şu zamanın en güçlü Snapdragon işlemcisini almış olursunuz.

Ben bunun uzun ömürlü bir yatırım olacağını düşünüyorum eğer telefonunuzu çok sık değiştiren biri değilseniz bu çok işinize yarar.

Note 3 kullanıyorum. Anlamışsındır ne kadar sık değiştirdiğimi. Hahaha

Ben p9lite dan geçtim onda kirin 650 varmış şimdi baktım ve bu telefon 3 sene kasmadan beni buraya getirdi ama depolama 16 gb olduğu için sıkıntı şuan. 64 gb mi t9 aldım kargoda. Bence oyun oynamadıkça işlemciye gerek yok hatta oyun içinde o kadar büyük işlemciye gerek yok. bazı arkadaşlar işlemci iyi olursa o kadar uzun kullanılacağını düşünüyor ben katılmıyorum.
Telefon için illa amoled demiyorsan ve mediatek e sıcak bakıyorsan redmi note 8 pro var aynı fiyata.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı