replihwan Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 379 Çözümler 3 1 Ekim 2022 #1 Hangisi genel olarak daha iyi?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 1 Ekim 2022 #2 Mi 9T daha iyi kendim kullanıyorum bu arada sorun varsa cevaplayabilirim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.635 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #3 Güncellik olarak Redmi 10 daha iyi. Mi 9Tnin güncelleme desteği kesildi.
replihwan Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 379 Çözümler 3 1 Ekim 2022 #4 isimsizkahraman dedi: Mi 9T daha iyi kendim kullanıyorum bu arada sorun varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... PUBG'de kaç FPS alıyorsun, çok ısınıyor mu? Cihazda kasma donma oluyor mu normal takılırken.
isimsizkahraman dedi: Mi 9T daha iyi kendim kullanıyorum bu arada sorun varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... PUBG'de kaç FPS alıyorsun, çok ısınıyor mu? Cihazda kasma donma oluyor mu normal takılırken.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 2 Ekim 2022 #5 Silinen üye dedi: PUBG'de kaç FPS alıyorsun, çok ısınıyor mu? Cihazda kasma donma oluyor mu normal takılırken. Genişletmek için tıkla... Cihazda kasma donma vs olmuyor, yüksek ayarlarda yüksek FPS akıcı ayarlarda aşırı yüksek FPS de çalışıyor. Umut Nas dedi: Güncellik olarak Redmi 10 daha iyi. Mi 9Tnin güncelleme desteği kesildi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylüyor güncelleme artık gelmeyecek ancak performans olarak Mi9T daha iyi.
Silinen üye dedi: PUBG'de kaç FPS alıyorsun, çok ısınıyor mu? Cihazda kasma donma oluyor mu normal takılırken. Genişletmek için tıkla... Cihazda kasma donma vs olmuyor, yüksek ayarlarda yüksek FPS akıcı ayarlarda aşırı yüksek FPS de çalışıyor. Umut Nas dedi: Güncellik olarak Redmi 10 daha iyi. Mi 9Tnin güncelleme desteği kesildi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylüyor güncelleme artık gelmeyecek ancak performans olarak Mi9T daha iyi.