AhmetRS Centipat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 2 4 Temmuz 2019 #1 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat son 1 haftadır telefonda aşırı ısınma oluyor garantiye yollasam, telefon kaç günde geri gelir? İthalatçı garantili. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2019
1 yıldır bu telefonu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat son 1 haftadır telefonda aşırı ısınma oluyor garantiye yollasam, telefon kaç günde geri gelir? İthalatçı garantili.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.693 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 4 Temmuz 2019 #2 Garantilik bir durum olduğunu sanmıyorum, Eğer telefon kılıfınız da Slikon vb. ise gayet normal.
AhmetRS Centipat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 2 6 Temmuz 2019 #3 Silinen üye dedi: Garantilik bir durum olduğunu sanmıyorum, Eğer telefon kılıfınız da Slikon vb. ise gayet normal. Genişletmek için tıkla... Telefonu kılıfsız da kullandım fakar yine aynı garantiye yollasam kaç günde gelir?
Silinen üye dedi: Garantilik bir durum olduğunu sanmıyorum, Eğer telefon kılıfınız da Slikon vb. ise gayet normal. Genişletmek için tıkla... Telefonu kılıfsız da kullandım fakar yine aynı garantiye yollasam kaç günde gelir?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Temmuz 2019 #4 İthalatçı garanti ile uğraşmayın yaz mevsimi onun etkiside var.