Xiaomi Mi A2 Lite bootloop sorunu nasıl çözülür?

Selamlar. Cihaza herhangi bir Custom ROM falan flashlanmadı, bootloaderı kilitli ve yanlış hatırlamıyorsam geliştirici ayarları bile kapalı.

Cihaz bataryada iken şarja taktığımda sadece ekranın altındaki o ufak ışık yanıp sönüyor. Güç tuşunu basılı tuttuğumda herhangi bir tepki yok. Ses açma kapama tuşlarına bastığımda da bir tepki yok. Cihazın batarya bağlantısını söktüğümde süreli olarak "Android One" ekranı geliyor ve restart atıyor. Ses kapama tuşuna basılı tutarsam fastboota atıyor ancak Fastboot'tan ADB ile reboot recovery yapıp normal restart atamıyorum. Muhtemelen Fastboot modu da yalandan bir Fastboot modu bilemiyorum. Ayrıca o ekranda yaklaşık 30 sn kalınca tekrar restart atıyor. Bataryayı bootloop sırasında bağlar isem ekran kendisini kapatıyor ve yine açılmıyor.

Bu sorun kendi kendine oluştu bu arada. Hiçbir şekilde Custom ROM falan flashlanmadı çünkü cihaza alındığı günden beri stok. Yaklaşık 2 senedir yatıyor bu şekilde. Ne yapabilirim?

@Umut Nas

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard brick yappmışsın sanırım, eğer durum böyleyse geçmiş olsun anakart üzerinden edl/brom Mode'a girerek ROM atmanız lazım ama bootloader kapalı diyorsunuz sanırım tek işe yarayabilecek şey bu.

Hard brick yappmışsın sanırım, eğer durum böyleyse geçmiş olsun anakart üzerinden edl/brom Mode'a girerek ROM atmanız lazım ama bootloader kapalı diyorsunuz sanırım tek işe yarayabilecek şey bu.
Cihaza hiç bir şekilde rom atılmadı ki, nasıl hard brick olabiliyor?

Bu akşam miflash falan deneyeceğim.

Cihaza hiçbir şekilde ROM atılmadı ki, nasıl hard brick olabiliyor?

Bu akşam Mi Flash falan deneyeceğim.

Bence yapabiliyorsanız cihaz değiştirin, ayrıca kendi kendine olması çok saçma. Büyük ihtimal telefon görünmez.

Bence yapabiliyorsanız cihaz değiştirin, ayrıca kendi kendine olması çok saçma. Büyük ihtimal telefon görünmez.
Değiştim zaten sadece bunu tamir etmeye çalışıyorum.

Akşam yattım sabaha bootlooptaydı aşırı ısınmıştı batarya girişini söktüm o günden beri yatıyor. Eve geçeyim miflash ile deneyeceğim. Adb'de görmedi fastbootta iken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı